Sledeće godine će Mađari oterati Orbana, tako da će režim izgubiti jednog saveznika u okruženju.

Sledeće godine će Mađari oterati Orbana, tako da će režim izgubiti jednog saveznika u okruženju.
"Borci za istinu" koji svaki put kad se nešto dešava aktiviraju geoblok na eonu, ne bi li izmuzli još malo love od ljudi koji su inače već njihovi pretplatnici. Nije mi žao što su propali.Ljudi treba mi pomoć, zasto N1 live strim ne radi vise? Sta se događa?
Predraže, jel predao Vučić Kosmet?А ЕУ у фазону: колико ће вам требати да предате Космет? Литијум? Јел може то брже од СНСа?
Verujem da ovu poruku pises iz pristine, ili peci, gde sa svojim saborcima - nedavacima kosova, pripemas planove za povrata svete srBske zemlje u pravni poredak republike srbije i upis 1 milion kosovskih albanaca u biracke spiskove, cime ce dobiti pravo da glasaju na izborima i svojim glasovima postave kurtija za, recimo, ministra spoljnih poslova, a haradinaja za ministra saobracaja?А ЕУ у фазону: колико ће вам требати да предате Космет? Литијум? Јел може то брже од СНСа?
Ovo pišeš kao da je nešto loše. Kurti je veoma uspešan u svom poslu. Uspešniji od bilo kog posla koji Hulja radi ili njegove podguzne muve.Verujem da ovu poruku pises iz pristine, ili peci, gde sa svojim saborcima - nedavacima kosova, pripemas planove za povrata svete srBske zemlje u pravni poredak republike srbije i upis 1 milion kosovskih albanaca u biracke spiskove, cime ce dobiti pravo da glasaju na izborima i svojim glasovima postave kurtija za, recimo, ministra spoljnih poslova, a haradinaja za ministra saobracaja?
Ja bih molio odgovor, ako nije problem.Врцави одговори и лајкови еуфилских ботова, ништа ту ново нема. Ни креативности, ни знања, ни умећа - само покушаји да се накачи на нечију сису.
Stvarno ličiPedja Drobnjak legenda.
Проблем је јер не видим поенту у одговарању на глупа питања.Ja bih molio odgovor, ako nije problem.
Dakle, da li je Vučić predao Kosmet?
Hajde siđi sa tog šešeljevskog olimpa i odgovori nam zabave radi. Jeste ili nije?Проблем је јер не видим поенту у одговарању на глупа питања.