Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

U cemu ce se razlikovati ti protesti od dosadasnjih?
Da nece biti nasilni?
Doci ce 300 000 ljudi, upotrebice se zvucni top, reci ce se da nije upotrebljen.

Zasmejavas me.
Пишеш овде хиљаду постова дневно чија је једина поента фетиш према утапању у дефетизму, исказивању мржње према свом народу и бесомучном потенцирању негативних ствари и онда напишеш како те мој пост који само покушава да нађе рационално решење ситуације засмејава. Немам смајли који се крсти...

Пишеш овде хиљаду постова дневно чија је једина поента фетиш према утапању у дефетизму, исказивању мржње према свом народу и бесомучном потенцирању негативних ствари и онда напишеш како те мој пост који само покушава да нађе рационално решење ситуације засмејава. Немам смајли који се крсти...
Kakve mrznje.
Kad si s nekim u zajendickom poslu moras da znas sa kim imas posla.

Ja mislim da je on bot. Piše tako da se ne bi reklo, ali kad mu svi kazu da ulazi u takve teorije da je sve propalo da ne moze da se cita...covek nastavlja i nastavlja, ja cu ga uskoro blokirati, ne prija mi to mracenje.
Neko bi se zapitao gresi li kad mu 20 ljufi kaze isto, on nastavlja zato i mislim da je placen za to.
studenti do sada radili sve odlicne stvari slusamo ih i to je to.

Kakve mrznje.
Kad si s nekim u zajendickom poslu moras da znas sa kim imas posla.
Па сваки пут кад описујеш нас као народ користиш најгоре епитете и тврдиш да је то твоје искуство, али је проблем што толико црно мишљење не може одражавати реалност него емоције, у овом случају мржњу и презир. Истина никад није црно бела, а поготово није само најдубље црна, увек, без изузетка.

Možda je zanimljiv kad ovako lupa gluposti (nažalost neki ga shvataju i ozbiljno) ali za ovog čoveka apsolutno nema šta lepo da se kaže. Udbaš, ratni huškač, sluga vlasti, jednostavno ljudski odron. Već 35 godina uništava ovu državu.

Nadam se da je ovo manje smešno. Kako je pretio studentima 1992. tako preti i danas.

Pogledajte prilog 234116
Hahaha car 🤣 Jedino sto se prodao Vucicu, van toga je car.

Ko i obično:

210622174914-crack-pipe.jpg

1000030485.jpg

Hahahahaa car. Jedina mana sto se Vucicu prodao, inace bih ga podrzavao i dalje.

Pa što nije otišao u Nemačku, ako je tako. Šta će u Moskvi i kakve veze ima Putin sa Bosnom i Dodikom?
Ima jedan čovek, skoro je bio u Briselu, takoreći ne možeš ga oterati koliko zasedne. Nije bio u Moskvi ne pamti, a s druge strane se grli sa Makronom, der Lajen, Šolcom, gensek Natoa. Ali džaba, ne da se goran123 prevariti, on zna ko su kgb spavači.

Ima jedan čovek, skoro je bio u Briselu, takoreći ne možeš ga oterati koliko zasedne. Nije bio u Moskvi ne pamti, a s druge strane se grli sa Makronom, der Lajen, Šolcom, gensek Natoa. Ali džaba, ne da se goran123 prevariti, on zna ko su kgb spavači.
Nema kod nas spavača. Kod nas je sve otvoreno.

Ja sam napisala da mislim da je botovanje jer toliko ubije u pojam sa tim da sta god uradimo, nece biti dobro ili samo ako svi damo sve od sebe izlaz je moguc inace smo gotovi.
Ja jesam od skoro u komunikaciji sa njim i divim vam se ako ste ovakve crne slutnje citali duze vreme.
Kad procitam njegove postove u vecini slucajeva, Meni dodje da ugasim mreze, pustim Informer i nateram sebe da verujem u to jer svaki otpor je uzaludan.
On ima pravo da pise sta zeli zato sam i rekla da cu ja njega blokirati, ali da preteruje, preteruje, a nista utemeljeno nema, nego po osecaju.
Valjdaako mu je cilj da se jace borimo trwba i da nas podstakne na to i hrabri, on sve kontra.
Zato sam i rekla da deluje kao botovanje jer je uporan u svojim namerama iako mu svi kazu da nema osnov za tako nesto. Iskreno, to bi bilo i bolje jer ako on onako zaista razmislja da je izlaz toliko neverovatan a ostalo je crnilo...
@Cotra sto se mene tice pisi sta hoces smao ja ne mogu da to pratim i to je to, niko te ne tera sa teme.

Onaj bre... na š nešto... š, š... Šavović, Šabović... tako nešto.

Pogledajte prilog 234124

Hahahahaa car. Jedina mana sto se Vucicu prodao, inace bih ga podrzavao i dalje.

Гледао сам ту емисију, ишла је уживо чини ми се на Студиу Б, Шешељ је рекао да су на сахрану оца од овог новинара дошле неке усташе или тако нешто безвезе, а овај је био потпуно луд, ко да је био пијан, свашта је лупетао, али када је буквално рекао Шепељу:
“и твоја жена је курва, па шта…”
кад је то изговорио Шешељ му је рекао - е за ово ћеш да ми платиш
и тако је и било, после емисије Панић га премлатио.

Гледао сам ту емисију, ишла је уживо чини ми се на Студиу Б, Шешељ је рекао да су на сахрану оца од овог новинара дошле неке усташе или тако нешто безвезе, а овај је био потпуно луд, ко да је био пијан, свашта је лупетао, али када је буквално рекао Шепељу:
“и твоја жена је курва, па шта…”
кад је то изговорио Шешељ му је рекао - е за ово ћеш да ми платиш
и тако је и било, после емисије Панић га премлатио.
Gde je zena kurva?

Gde je zena kurva?

Рекао му је то сигурно током те расправе у једном моменту.

Сад сам нашао транскрипт препирке у Данасу, на снимку је исечено

IMG_7294.jpeg

Poslednja izmena:
Vrh