Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Председништво Социјалистичке партије Србије (СПС) је на данашњој седници ;једногласно одлучило о наставку коалиције са Српском ;напредном странком (СНС) и председником Србије Александром Вучићем, као и да ће у том правцу учествовати у ;разговорима о формирању и избору нове владе, саопштила је та странка.​

SPS ocigledno ima informacije da ce strani faktor nastaviti da podrzava Hulju ma sta on cinio.

Potrebno je hitan bojkot TC Galerije, radikalskih kafica i ostalih firmi.
Bezopasno, efektno, legalno i unosno.

Poslednja izmena:

Председништво Социјалистичке партије Србије (СПС) је на данашњој седници ;једногласно одлучило о наставку коалиције са Српском ;напредном странком (СНС) и председником Србије Александром Вучићем, као и да ће у том правцу учествовати у ;разговорима о формирању и избору нове владе, саопштила је та странка.​

SPS ocigledno ima informacije da ce strani faktor nastaviti da podrzava Hulju ma sta on cinio.
Tako su oni i ds-u bili siguran koalicioni partner sve dok nisu dobili bolju ponudu, tako da polako sa defetizmom

SPS je bliza SAD nego Rusiji.
1000018213.jpg

Zapravo, koliko god se ne slagao sa njegovim trovanjima i sabotažama protesta i entuzijazma, mislim da je u pravu da se nedovoljno blokiraju neke ključne tačke i ključni ljudi.

Potrebno je hitan bojkot TC Galerije, radikalskih kafica i ostalih firmi.
Bezopasno, efektno, legalno i unosno.
Pa ja odavno bojkotujem sve to. Gde je moj orden?

Posmatrajuci X danas, vidim da su uprli sve botovske naloge, zvanicne profile stranke i lica koja je vode i vrse ogroman pritisak.
" vreme istice, studente podrzava malo ljudi , ekonomija propada" ali se provlaci retorika koja je dovela do gazenja u decembru a to je - "narodu je dosta, nece da trpe blokadere koji su prljavi, imaju sugu i pacove"

Na Kuriru je izasao tekst, naravno nabili komentara 100 kako je za aplauz, a u njemu

prete utapanjem u reci tj bacanjem sa mosta blokaderima.
Ne zezam se, svi su zgrozeni, nije niko potpisan, ali se tako podstice ludilo kod zapaljivih osoba.

E sad se ja pitam, sta je okidac za ovoliki pritisak?
Nesto tu ima zasto zure, da nije zbog zvezdasa koji su konacno sabrali 2 i 2, ali mislim da negde nesto skripa debelo, mozda potpisi sudija i tuzilaca.
Ne verujem da su ih zborovi uzmuvali, nesto je drugo, verov pokusaj sloma dok se vlada ne formira...ali da su uvideli da ih X razbucava to da...
Uzgred, neki nalog Delije Sever objavio neko objasnjenje neutralnosti.... ali ih nahranise sa kakom...sve zvezdasi pljuju mi partizanovci i ne trebamo.

Ma ne fabrike para, nego bre već mesecima se priča o odgovornosti par ljudi a kad se veća gde će se blokirati, njihovih gajbi i radnih mesta nema na spisku. Poenta je valjda da se tim ljudima oteža, a ne nekom kmetu koji samo prekucava papire i deli pečate za nebitne stvari u Nemanjinoj u ministarstvu.

Ne kažem da blokade ne treba da obuhvate iii te lokacije. Ali nije normalno ni da se blokira sve i svašta osim par ključnih glavudža.

Ma ne fabrike para, nego bre već mesecima se priča o odgovornosti par ljudi a kad se veća gde će se blokirati, njihovih gajbi i radnih mesta nema na spisku. Poenta je valjda da se tim ljudima oteža, a ne nekom kmetu koji samo prekucava papire i deli pečate za nebitne stvari u Nemanjinoj u ministarstvu.

Ne kažem da blokade ne treba da obuhvate iii te lokacije. Ali nije normalno ni da se blokira sve i svašta osim par ključnih glavudža.
I za blokiranje ozbiljnih glavudza se slazem u potpunosti, odgovorio sam samo na ideju blokade ambasada jer mislim da bi to bio sulud potez

Nesto tu ima zasto zure, da nije zbog zvezdasa koji su konacno sabrali 2 i 2, ali mislim da negde nesto skripa debelo, mozda potpisi sudija i tuzilaca.
Ne verujem da su ih zborovi uzmuvali, nesto je drugo, verov pokusaj sloma dok se vlada ne formira...ali da su uvideli da ih X razbucava to da...
Uzgred, neki nalog Delije Sever objavio neko objasnjenje neutralnosti.... ali ih nahranise sa kakom...sve zvezdasi pljuju mi partizanovci i ne trebamo.
Ja mislim da su dve stvari: rok za vladu, i rok za studentsku školsku godinu (ne što je nekog briga za godinu, nego što nestaje pritisak kad semstar definitivno okine)

Znaju oni da mi to znamo, samo bi ih dodatno okrenuli protiv nas, a plasim se da bi njihova javnost to, u celoj ovoj histeriji, protumacila kao znak da su protesti proruski.
Oni su u svakom slucaju maksimalno protiv nas i bice takvi uvek, bez obzira sta mi radili.
Mi nemamo sta da izgubimo.

Ne treba zaboraviti da im trovanje Srbije nista ne znaci.
Sta ima dalje?
Da ne truju vodu i zemlju nego da otvore neke ustanove, logore, nazovimo ih "koncentracioni logori", u njima sobe sa laznim tusevina u koje bi mi dolazili i oni nas trovali gasom?

Zasto? Nek vide da znamo ko je vlasnik besnog psa.
To bi njihovoj javnosti priblizilo sta se ovde desava.
Cotra prijatelju, ne ide Vam od ruke veština društvene komunikacije. Ne mora baš sve što Vam padne napamet da se objavi na forumu.
Da smo zajedno u organizaciji protesta i da ovo izjavite, odmah bih Vas hapsio kao Petu kolonu ..

Posmatrajuci X danas, vidim da su uprli sve botovske naloge, zvanicne profile stranke i lica koja je vode i vrse ogroman pritisak.
" vreme istice, studente podrzava malo ljudi , ekonomija propada" ali se provlaci retorika koja je dovela do gazenja u decembru a to je - "narodu je dosta, nece da trpe blokadere koji su prljavi, imaju sugu i pacove"

Na Kuriru je izasao tekst, naravno nabili komentara 100 kako je za aplauz, a u njemu

prete utapanjem u reci tj bacanjem sa mosta blokaderima.
Ne zezam se, svi su zgrozeni, nije niko potpisan, ali se tako podstice ludilo kod zapaljivih osoba.

Zure se zbog svog velikog skupa 11/04

Cotra prijatelju, ne ide Vam od ruke veština društvene komunikacije. Ne mora baš sve što Vam padne napamet da se objavi na forumu.
Da smo zajedno u organizaciji protesta i da ovo izjavite, odmah bih Vas hapsio kao Petu kolonu ..
Zasto je to losa ideja?
Objasnite mi?

Čin blokade strane teritorije je ozbiljan međunarodni incident!
Koliko kapiram živeli ste u Holandiji, obrazovani ste...

Čin blokade strane teritorije je ozbiljan međunarodni incident!
Koliko kapiram živeli ste u Holandiji, obrazovani ste...
Blokada ne znaci ulazak na stranu teritoriju.
Demonstracije ispred ambasada su uobicajena stvar.

Sad sam obrisao ono sto sam hteo da napisem da ne bih bio optuzen za defetizam.

Poslednja izmena:
Blokada znači zaprečiti prilaz ulazu na stranu teritoriju (ambasada). I ova naša pobuna nema nikakve veze sa njima, pucali bismo sebi u noge.
Podjednako besmisleno kao blokada aerodroma.
Ukoliko već međunarodna zajednica ćuti, ne moramo da ih bodemo u oči.
U krajnjem slučaju sami smo krivi što do sada nismo bili solidarni i trpeli teror od kraja 80-ih. Sada, kada smo napokon postali solidarni u okviru srpskog društva, trebalo bi da finim, sa što manje nasilja, metodama, skinemo jaram. Upravo ono što rade studenti od prvog dana, do danas.
Problemima sa inostranstvom ćemo se baviti kad steknemo kvalitetnu vlast za međunarodne, izuzetno komplikovane odnose.

Vrh