Cotra
Advanced
- Učlanjen(a)
- 21.10.2024.
- Pohvaljen
- 4.619
Ali ipak nije masovna pojavaBojkot tc galerija, celog bg na vodi i svih slicnih hramova praziluk eLiTe je stvar dostojanstva i higijene
Ali ipak nije masovna pojavaBojkot tc galerija, celog bg na vodi i svih slicnih hramova praziluk eLiTe je stvar dostojanstva i higijene
Zato sto nas narod nazalost u dobroj meri pati od raznoraznih kompleksa statusa i materijalizma sto je problem koji prevazilazi cisto naprednjacku eLiTuAli ipak nije masovna pojava
Ostaje da vidimo koliko dugo Hulja može vladati silom sa korumpiranim institucijama, a sa sve manjom podrškom naroda.Ovo je faacinantno. Kaksv nivo ulizistva.
Опет приведен нишки студент, након Вучићеве оштре критике тужилаштва и полиције
Ja sam inace ljubitelj modernog i ljubitelj bogatog maltene na ivici kiceraja, ali mi se povraca od celog tog kompleksa. Jako mi je neugodno kad prolazim biciklom, pesice ne idem tamo. Igrom slucaja sam imao da ubijem par sati nekoliko puta jesenas na makro lokaciji pa sam se sunjao onuda, a imao sam pre i jedan projekat pa sam ga obilazio. Retko gadna lokacija. Retko gadan vajb. Kako su cene stanova skocile, tamosnje su dosle jos i ok...tako brzo sam odustao od te ideje...Bojkot tc galerija, celog bg na vodi i svih slicnih hramova praziluk eLiTe je stvar dostojanstva i higijene
Vajb jeziviji od kuce normana bejtsa, a sve popunjeno ljudima koji su dosli do odredjene kolicine para, ali se civilizacijski nisu izdigli iz mulja iz kog poticuJa sam inace ljubitelj modernog i ljubitelj bogatog maltene na ivici kiceraja, ali mi se povraca od celog tog kompleksa. Jako mi je neugodno kad prolazim biciklom, pesice ne idem tamo. Igrom slucaja sam imao da ubijem par sati nekoliko puta jesenas na makro lokaciji pa sam se sunjao onuda, a imao sam pre i jedan projekat pa sam ga obilazio. Retko gadna lokacija. Retko gadan vajb. Kako su cene stanova skocile, tamosnje su dosle jos i ok...tako brzo sam odustao od te ideje...
Kakvo bre vanredno stanje? Sta bi to podrazumevalo uopste? Parovic kenja po obicaju.Prema Parovicu, NATO je dao zeleno svetlo Hulji za uvodjenje vanrednog stanja i nasilno gusenje protesta.
„Вучић је у среду био са генerалним секретаром НАТО и договарао да Србија напусти неутралну позицију и да преко споразума са Мађарском индиректно приступи овом војном савезу. У замену је тражио да му дозволе увођење ванредног стања у држави“, рекао је др инж. Мирослав Парови
Moze veoma dugo.Ostaje da vidimo koliko dugo Hulja može vladati silom sa korumpiranim institucijama, a sa sve manjom podrškom naroda.
Moguce, medjutim, predvideo je incidente u skupstini prosli put. I on i Sarovic.Kakvo bre vanredno stanje? Sta bi to podrazumevalo uopste? MIslim da Parovic kenja
Naravno, nova vidovita Zorka.. na dnevnom nivou nam saopštava sve o tajnim dogovorima i zakulisnim radnjama, a na kraju ništa od toga ne bude tačno...Kakvo bre vanredno stanje? Sta bi to podrazumevalo uopste? Parovic kenja po obicaju.
Kazu da je on bio sa njima jedno vreme, ne znam u kom svojstvu.On meni smrdi na lika koji je u nekom aranzmanu sa vlascu, ima tu facu prodane duse
Zasto ljudi ne veruju Parovicu, a veruju Sarovicu?Po ko zna koji put MC Cotri treba da se objašnjava
Parović je bio Treća Srbija (koja je preimenovana u ovu njegovu trenutnu stranku) - novosadska SNS podružnica kojoj je vlast nakon izbora dodelila da vodi novosadski infostan.
Ja na osnovu jake intuicije. Sarovic je psiho, ali jakog ega i principa, prototip pravog radikala, a parovic je oportunista bez ideala osim sopstvenog sitnog caraZasto ljudi ne veruju Parovicu, a veruju Sarovicu?
U cemu je razlika?
Mozda i Parovic vodi licni rat. Mozda mu duguju pare.
Zasto ga D P Zlatanovic rellamira. Ponenuti Zlatanovic tesko da je udbas jer bio je u zatvoru.Prosto je
Parović je udbaško g***o