Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Ovo je faacinantno. Kaksv nivo ulizistva.

Опет приведен нишки студент, након Вучићеве оштре критике тужилаштва и полиције​

Ovo je faacinantno. Kaksv nivo ulizistva.

Опет приведен нишки студент, након Вучићеве оштре критике тужилаштва и полиције​

Ostaje da vidimo koliko dugo Hulja može vladati silom sa korumpiranim institucijama, a sa sve manjom podrškom naroda.

Bojkot tc galerija, celog bg na vodi i svih slicnih hramova praziluk eLiTe je stvar dostojanstva i higijene
Ja sam inace ljubitelj modernog i ljubitelj bogatog maltene na ivici kiceraja, ali mi se povraca od celog tog kompleksa. Jako mi je neugodno kad prolazim biciklom, pesice ne idem tamo. Igrom slucaja sam imao da ubijem par sati nekoliko puta jesenas na makro lokaciji pa sam se sunjao onuda, a imao sam pre i jedan projekat pa sam ga obilazio. Retko gadna lokacija. Retko gadan vajb. Kako su cene stanova skocile, tamosnje su dosle jos i ok...tako brzo sam odustao od te ideje...

Ja sam inace ljubitelj modernog i ljubitelj bogatog maltene na ivici kiceraja, ali mi se povraca od celog tog kompleksa. Jako mi je neugodno kad prolazim biciklom, pesice ne idem tamo. Igrom slucaja sam imao da ubijem par sati nekoliko puta jesenas na makro lokaciji pa sam se sunjao onuda, a imao sam pre i jedan projekat pa sam ga obilazio. Retko gadna lokacija. Retko gadan vajb. Kako su cene stanova skocile, tamosnje su dosle jos i ok...tako brzo sam odustao od te ideje...
Vajb jeziviji od kuce normana bejtsa, a sve popunjeno ljudima koji su dosli do odredjene kolicine para, ali se civilizacijski nisu izdigli iz mulja iz kog poticu

Prema Parovicu, NATO je dao zeleno svetlo Hulji za uvodjenje vanrednog stanja i nasilno gusenje protesta.

„Вучић је у среду био са генerалним секретаром НАТО и договарао да Србија напусти неутралну позицију и да преко споразума са Мађарском индиректно приступи овом војном савезу. У замену је тражио да му дозволе увођење ванредног стања у држави“, рекао је др инж. Мирослав Парови

Prema Parovicu, NATO je dao zeleno svetlo Hulji za uvodjenje vanrednog stanja i nasilno gusenje protesta.

„Вучић је у среду био са генerалним секретаром НАТО и договарао да Србија напусти неутралну позицију и да преко споразума са Мађарском индиректно приступи овом војном савезу. У замену је тражио да му дозволе увођење ванредног стања у држави“, рекао је др инж. Мирослав Парови
Kakvo bre vanredno stanje? Sta bi to podrazumevalo uopste? Parovic kenja po obicaju.

On je bio u novom sadu u vlasti, treca srbija mislim da su se zvali. Sarovic nije nikad bio sa sns, bio je u og radikalima. Takodje, sarovic je mutan tip, ali ove ne podnosi i vodi licni rat protiv vucica i seselja jer smatra da su ga izdali, a parovic prosto izgleda kao funjara bez ikakvih principa i ideala koju je lako kupiti ako pomudis lepu cifru

Parović je žbir 1/1, SNS mu skupio potpise za predsedničke izbore 2017.

10 hiljada potpisa i otprilike 10 hiljada glasova - što se kaže, pametnom dosta.

Ubeđen sam da je jedno kratko vreme i botovao za SNS, mrzi me da tražim

Po ko zna koji put MC Cotri treba da se objašnjava
Parović je bio Treća Srbija (koja je preimenovana u ovu njegovu trenutnu stranku) - novosadska SNS podružnica kojoj je vlast nakon izbora dodelila da vodi novosadski infostan.

Po ko zna koji put MC Cotri treba da se objašnjava
Parović je bio Treća Srbija (koja je preimenovana u ovu njegovu trenutnu stranku) - novosadska SNS podružnica kojoj je vlast nakon izbora dodelila da vodi novosadski infostan.
Zasto ljudi ne veruju Parovicu, a veruju Sarovicu?
U cemu je razlika?
Mozda i Parovic vodi licni rat. Mozda mu duguju pare.

Zasto ljudi ne veruju Parovicu, a veruju Sarovicu?
U cemu je razlika?
Mozda i Parovic vodi licni rat. Mozda mu duguju pare.
Ja na osnovu jake intuicije. Sarovic je psiho, ali jakog ega i principa, prototip pravog radikala, a parovic je oportunista bez ideala osim sopstvenog sitnog cara

GmqIhQ9boAADjNe.jpg

Vrh