Razumem ja sve i upucen sam u materiju, ali ovde se ipak radi o posebnoj vrsti idiotaТо ти је болоња, скупљаш бодове на предавањима, вежбама, колоквијумима, а доста су популарне и бубице за преписивање. Нагледао сам се ја вундеркиндова и стипендиста.
tuzno, zaista tuzno.Izgleda da je umro onaj decko sto je bio u bolnici, 16 zrtva nadstresnice.
Potvrdili su studentiMeni malopre rekli.
Gledam sad novinske portale, ne nalazim ništa. Još.
Пракса у свим стручним школама и високошколским установама је нешто чиме би нека нормална власт требала да се позабави. Губимо стручне људе и овим ритмом ћемо и њих морати да увозимо из иностранстваMedicina je poznata po prodavanju ispita. ne treba se cuditi Tursiji.
Sama nastava na tom fakultetu usmerena je ka bubanju jer je cilj da se novopeceni doktori uklope u klanove, a ne da znaju da lece ljude.
Nase drustvo prihvatilo je odavno da korupcija bude inherentna u toj osetljivoj oblasti.
Потребно би било ангажовати логопеда, можда и психологаТако је. Момак са онаквим проблемима у говору и конструкцији реченица не би смео да изађе из средње док то не реши.
Матори робови којима иде на живце што се млади робови буне уместо да ћуте и трпе... "Ја цео живот пуштам да ме јебе ко стигне, а ови незахвални јуче се испилели, а већ им нешто смета"...Obicni, mirni i apoliticni gradjani se zale na studente zbig blokade gsp a.
To je dobra vest. Rezim se drzi na takvima.
Kad im ne smetaju mrtvi pod nadstresnicom jer oni samo hoce "da rade posao koji vole i da im deca idu u dkolu" nek im smeta sto nema prevoza. Mora da ih zaboli.