Režim danas katastrofalno rukovodi situacijom, iako mislim da skup nema potencijala da bilo šta promeni ili poremeti, s obzirom da je neradni dan. Čitam da su otkazali polaske vozom iz Novog Sada za Beograd, kao i polaske autobusom iz Pančeva za Beograd.
Trenutno me najviše zanima kako će reagovati na protestnu šetnju do vrhovnog javnog tužilaštva 25. decembra, s obzirom da tek ta institucija ne toleriše nikakvu kritiku.
Realno mislim da si 100% u pravu.Ovakvi skupovi nemaju nikakav potencijal. Kao ni setnje.
One blokade sudova, opstina... koje su pre mesec dana izvodili pripadnici opozicije su imali jer su se nizi clanovi mafije osecali neprijatno i nezasticeno od strane Hulje.
Blokade trznih centara i restorana u vlasnistvu Familije imale bi smisla.
Uznemiravanje stanara u Bgd na Vodi imalo bi smisla.
Ali Hill je podvikunuo opoziciji....
Iz tvojih usta u bozije usi.
Evo da se kladimo u filter za prečišćivač....Iz tvojih usta u bozije usi.
Ali ja jos nisam bas siguran.
dobro. Koji tip? Javices na pp.Evo da se kladimo u filter za prečišćivač....
Tako su negirali i 5. oktobar u trenucima dok se dešavao. Samo ignorisati.dobro. Koji tip? Javices na pp.
A Informer negira ovaj skup:
ZAVRŠEN SKUP NA SLAVIJI! N1 PRIZNAO DA JE PROTEST PROPAO! MUP saopštio: Bilo između 28.000 i 29.000 ljudi
Ekstremistička opozicija koja mesecima unazad teroriše pristojne građane Srbije najavila je novi skup u Beogradu na Slaviji. Sve detalje sa ovog skupa možete pratiti uživo na portalu Informera iz minuta u minut!informer.rs
Autokratska vlast se kruni kad podanici vide da je nemoćna.Šta bi blokiranje kontramitinga postiglo?
Šta je ovaj skup postigao?
Šta se blokiranjem fakulteta postiže?
Neće ništa od toga naterati vlast niti da podnese ostavke niti da organizuje vanredne izbore. Redovni izbori nisu blizu tako da mogu da nastave da teraju po starom do tada.
Sta bulaznis?Skup se pretvorio u uništavanje fontane na Slaviji
Šta bi blokiranje kontramitinga postiglo?
Neće ništa od toga naterati vlast niti da podnese ostavke niti da organizuje vanredne izbore. Redovni izbori nisu blizu tako da mogu da nastave da teraju po starom do tada.
Sansa studenata je u tome sto je Hulja nenormalan, udarili su mu na ego.Šta bi blokiranje kontramitinga postiglo?
On je njihov. Uvek podržava sve njihovo a sad je počeo i da pljuje sve što nije njihovo.Sta bulaznis?