Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Režim danas katastrofalno rukovodi situacijom, iako mislim da skup nema potencijala da bilo šta promeni ili poremeti, s obzirom da je neradni dan. Čitam da su otkazali polaske vozom iz Novog Sada za Beograd, kao i polaske autobusom iz Pančeva za Beograd.

Trenutno me najviše zanima kako će reagovati na protestnu šetnju do vrhovnog javnog tužilaštva 25. decembra, s obzirom da tek ta institucija ne toleriše nikakvu kritiku.

Režim danas katastrofalno rukovodi situacijom, iako mislim da skup nema potencijala da bilo šta promeni ili poremeti, s obzirom da je neradni dan. Čitam da su otkazali polaske vozom iz Novog Sada za Beograd, kao i polaske autobusom iz Pančeva za Beograd.

Trenutno me najviše zanima kako će reagovati na protestnu šetnju do vrhovnog javnog tužilaštva 25. decembra, s obzirom da tek ta institucija ne toleriše nikakvu kritiku.

Ovakvi skupovi nemaju nikakav potencijal. Kao ni setnje.
One blokade sudova, opstina... koje su pre mesec dana izvodili pripadnici opozicije su imali jer su se nizi clanovi mafije osecali neprijatno i nezasticeno od strane Hulje.
Blokade trznih centara i restorana u vlasnistvu Familije imale bi smisla.
Uznemiravanje stanara u Bgd na Vodi imalo bi smisla.

Ali Hill je podvikunuo opoziciji....

• Sviđa mi se
Reagovanja: Ar4
Ovakvi skupovi nemaju nikakav potencijal. Kao ni setnje.
One blokade sudova, opstina... koje su pre mesec dana izvodili pripadnici opozicije su imali jer su se nizi clanovi mafije osecali neprijatno i nezasticeno od strane Hulje.
Blokade trznih centara i restorana u vlasnistvu Familije imale bi smisla.
Uznemiravanje stanara u Bgd na Vodi imalo bi smisla.

Ali Hill je podvikunuo opoziciji....
Realno mislim da si 100% u pravu.

Ako će sudovi i opštine nastaviti da funkcionišu, i ako opozicija prema Hilovim instrukcijama ne sme da ih blokira, onda je generalni štrajk misaona imenica i SNS je pobedio. Protesti će nakon praznika da se razvodne i to je to. Neće čak ni biti ovakvih skupova bez govornika i bilo kakve ideje šta njima želi da se postigne.

20241222_163053.jpg

Evo da se kladimo u filter za prečišćivač.... 🤝
dobro. Koji tip? Javices na pp.

A Informer negira ovaj skup:

dobro. Koji tip? Javices na pp.

A Informer negira ovaj skup:

Tako su negirali i 5. oktobar u trenucima dok se dešavao. Samo ignorisati.

P.S. samo se tad nisu zvali informer, već rts, politika, večernje.

Šta bi blokiranje kontramitinga postiglo?

Šta je ovaj skup postigao?

Šta se blokiranjem fakulteta postiže?

Neće ništa od toga naterati vlast niti da podnese ostavke niti da organizuje vanredne izbore. Redovni izbori nisu blizu tako da mogu da nastave da teraju po starom do tada.

Skup se pretvorio u uništavanje fontane na Slaviji

Neće ništa od toga naterati vlast niti da podnese ostavke niti da organizuje vanredne izbore. Redovni izbori nisu blizu tako da mogu da nastave da teraju po starom do tada.
Autokratska vlast se kruni kad podanici vide da je nemoćna.

Što više takvih situacija, više ćemo gledati i njihovih grešaka i njegovih.

Samo presing po celom terenu. Miroljubive i dostojanstvene blokade.

Poslednja izmena:

A što su Vesić i Toma Mona podneli ostavke ako ih ništa neće naterati da podnesu ostavke?

Sansa studenata je u tome sto je Hulja nenormalan, udarili su mu na ego.
On se brine za rejting.
Other than that, skup nije nista postigao.

Oni imaju kontra vesti.

- Održan je i veliki skup u Beogradu. Policija kaže 28-29.000 ljudi. Izuzetno veliki skup. Ti ljudi su opoziciono orijentisani i uvek sam bio spreman da čujem kako misle i šta smatraju da je važno da se učini za našu zemlju. Verujem da mnogo veći broj ljudi misli drugačije. Zato moramo da slušamo jedni druge, da to bude neka vrsta vrednosti koju ćemo da pokažemo u budućnosti.

Ovde primecujemo da se uplasio.

Mislim da ce izvuci iz rukava stari trik sa izborima na koje opozicija uvek nasedne.
Ako mnogo i jos vise zagusti bice spreman na podelu ukradenog sa celnicima oppozicije na sta ce oni sigurno pristati (u ime nacionalnog jedinstva).

Ne sme biti izbora ni pregovora. Samo ostavka i zatim sudjenja.
Drustveni talog da ide tamo gde mu je mesto - na dno.

SNS proglasiti zlocinackom organizacijom. suditi im kao sto se sudilo mafiji u Italiji jer oni jesu mafija.
Kazniti sve funkcionere SNS-a zabranom javnog delovanja na 10 godina.
Njihove kardove otpustiti iz svih javnih sluzbi i preduzeca.

I najvaznije BIA mora biti raspustena da se udbaskoj zmiji stane na glavu jednom za uvek.

Poslednja izmena:
Vrh