Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

@Zika wrote "Meni je nacrnje ko je bio tj ko nije...."

Mozda je ovako i bolje ?
Kada bi se malo istrazilo...

komentar nekog sa N1 portala:
"Nisu preci svih nas bili ni u Gvozdenom puku niti uopšte u pukovima i armijama naših slavnih vojvoda: Mišića, Stepe, Putnika, Bojovića . . . . ?! Mnogima su dedovi bili kod generala Oskara Poćoreka i sl. Pogledaj vladajuću nomenklaturu "

Ma i ko je mogao .........
Izginuše silni ljudi za koga ?

Nek je Bog ovom sludjenom i konstantno zaglupljivanom narodu u pomoc ...

Nisam mogao da čitam do kraja, ma ni do sredine. Ovo svi poludeli ????

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ispov ... li/bnwsgm9

Ispovest čoveka koji je spasio Jelenu iz kandži paklenog para: Krvnički su je tukli, podvodili je i silovali, a decu terali da GLEDAJU I UČESTVUJU U IŽIVLJAVANJU

Komentar koji opisuje humano društvo

D
Da je bio neki pas ugrožen sto udruženja za zaštitu životinja bi se stvorilo ispred ove kuće. Vidim da svi znaju detalje.Žena je izlazila na ulicu,prosila,bilo je prilike da je neko zaštiti,a vi ste svi okretali glavu.A ljudi koji su plaćali i za sex sa ovom nesrećnom ženom,za njih poseban krug pakla.

Heroine umorne, umiruce i posrnule nacije i nacija koja je u delirijumu ispod balkona. Sta je Kosovo i nas nacionalni slom, jad i beda naspram ovih medalja i heroina punih popularnosti i para - sitnica. Idemo Nole, vaterpolisti ..

Bio sam na vidikovcu Paljba na Divcibarima juce, zasto postoji ovakva st*** nije mi jasno...

Skoro je čovek na srwd puta, u vožnji, izbacio veliku flašu Pepsija kroz prozor.

Na Tari, Zaovine, gomila flaša, pored mesta za (divlji) roštilj. Imali su kako da ih donesu, ali ne i odnesu.

Pogledajte samo Ibar ili Lim kada malo opadne nivo. Đubre u tonama po drveću i obali.

Ništa više ne čudi.

Svako odmorište/proširenje usput je puno đubreta. Neko će reći "Paaaa, nema kante", ali kako to da ja nikada nisam bacio ništa van kante, nego lepo u kesu, pa u džep/torbu/auto i teraj dalje...

TapaT

Ma samo izgovori kao nema kante, ovde na odmaralistu dve kante, usput isto ima ali st*** seljacka.

Ludilo jednog rezima koji gubi kontakt sa stvarnoscu, poltronsko strahopostovanje i sejanje magle, zahvalnost za svaki procenat.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577269#p577269:fix6t8wj je napisao(la):
loyola » 27 Oct 2018 02:05 pm[/url]":fix6t8wj]Najgori talog i sljam na jednoj fotki...
polivinil-hlorid, silikon, elastik
loži se laik, skeptik, sholastik

Meeeslim stvarno, hijaluron i silikon su postali obavezno gradivo što se meće u usta da bi bila primljena u sektu.

Ne kontam čemu toliko iščuđavanje nekakvim poluretardiranim spodobama, s obzirom da ništa od toga nije novo i da sve to gledamo od 1990. godine do danas, samo se radi o naizgled različitim sektaškim grupicama sa istim ciljevima.

Ja verujem da je to jedna ista grupa koja se podelila u tri, četri tabora pa se igraju sa nama od kraja osamdesetih.
Kumrovačka škola je to.

Pa to ja stalno papagajišem u temi oko izbora.

Tačnije, to je jenkijevska škola, ali u izvođenju kumrovačkih pionira.

"Kako je 25 pacijenata u niškom KC zaraženo hepatitisom C"

https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1463207

Kaže ministar ''nijedan zaraženi nije životno ugrožen''. E bravo majstore, svaka ti čast! :bash: :bash:
Dobro je da i tvoja funkcija nije ugrožena pošto je ovo Srbistan pa ćeš biti nagrađen novom foteljom umesto rešetkama. :bash: :bash:

https://www.blic.rs/biznis/vesti/vucic-lekarima-vece-plate-za-9-odsto-medicinskim-sestrama-za-12/ybc1qq2

Vučić: Lekarima veće plate za 9 odsto, medicinskim sestrama za 12

Lekarima u Srbiji plate će biti povećane za devet odsto, dok će medicinske sestre ubuduće primati 12 odsto veće plate, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako je kazao, namera je da se za medicinske radnike pokaže poštovanje, da se ljudi zadrže u Srbiji, "da nam ne odu svi u Nemačku, Švedsku...".

Poštovanje posle ko zna koliko godina ponižavanja. Strašno.
Pa da im daš povećenje 120 % neće niko da ostane. :grand:

Botovi izuzetno aktivni u komentarima.

xaxaxa
N1 emisija crvena linija. tema polozaj policajca u regiji
G. Mijailovic iz policijskog sindikata: Za svaku alciju protiv kriminalaca policijske uprave moraju da trazi saglasnost od stefanovicevog kabineta da slucajno ne uhapse nekog zasluznog clana SNSa (ako ga greskom i uhapse sudije ga oslobode ) :bash:

Mene su banovali na FB-stranici Policijskog sindikata, šmrc, šmrc...

Nije im se dopalo nešto što sam napisao, šmrc, šmrc... :mrgreen:

A napisao sam da su oni "sindikat do mojega" ili sindikat pod upravom aktuelne vlasti... :mrgreen:

Ruku na srce, toga ima u svakoj zemlji, samo što se u civilizovanim i zdravim zemljama to radi suptilnije i u mnogo manjoj meri. Na 500 političara i moćnika dolazi 500 njihovih pulena koji se ne smeju dirati. A u nacionalnom parku Srbistan na 5000 poglavica dolazi 500.000 njihovih pulena koji se ne smeju dirati.
Na kraju se dođe do situacije da više nema ko da se hapsi jer svako zna nekog ko zna nekog ko zna glavnog poglavicu. I aloha 90te opet.

I da, u drugim zemljama kad se zatalasa sa takvim stvarima, odlete glave ili bar činovi. A ovde se ''kažnjava'' deljenjem novih funkcija.

Ladno su genijalci sad smislili posto Toma diploma zivi nelegalno u vili da promene odluku i da prenamene vilu za potrebe " Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom".

ово је једино адекватно место за ово:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=H90FOKCNtAE[/youtube]

и људи стварно верују у те глупости?

О_о

Vrh