Šta je novo?

Square Residence - [Stambeno poslovni kompleks | 22.000 m²]

Ja lično i ne primećujem razliku..

Ja lično i ne primećujem razliku..
Na mom stanu je potpuno okrenut betonski zid na terasi na drugu stranu u odnosu na nacrt stana koji je sastavni deo predugovora. Pored toga sto mi se uopšte ne dopada, jer gledamo jedni drugima u terase, pitam se da li mogu uopšte da reagujem u ovoj fazi 🤔

Pozdrav, da li postoje termini u može da se obiđe unutrašnost zgrade? Zadnji put kad sam bio nije bilo moguće

Ne postoji, a trenutno i nema puno šta da se vidi.

Pozdrav, da li neko ima noviju informaciju kada se ocekuje 80% za prve dve lamele?

Potvrđeno je bankaru i da procenitelj može da izađe svaki dan na teren uz prethodnu najavu.

Mada trenutno ima nekih nedoumica sa kreditiranjem ali verujem da će uskoro sve biti jasno.

Da li se zna kada ce zgrada biti gotova , cini mi se da su bas oduzili radove

Ne zna se. Novi rok za useljenje lamele 1/2 je Septembar ili Oktobar ove godine.

Mada ko će im verovati nakon svega. Svakako se nadam da ću novu godinu dočekati u svom stanu.

Jel neko ima info da li stambeni kredit moze da prodje? AIK i Raiffeisen odbijaju, jer postoje hipoteke koje su prvog reda, od strane izvodjaca radova itd. Jel nekome realizovan kredit? Jel moze neko da me doda u viber grupu? Hvala!

Da li ona stovarišta/firme koje se trenutno nalaze između Square Residence i semafora kod bivše lakat-krivine ostaju, ili ima najave da se isele a prostor prenameni?

Biće i na toj parceli gradnja u budućnosti, ali se ne zna još kada.

Za 10201/25 vidim da je Elita Cop vlasnik, a 10201/18 (Grad Beograd) i 10201/20 (Novi park doo) mi nisu bili jasni.

Novi park je isti investitor kao i Square. Biće poslovna zgrada iste visine i sa 3 nivoa garaže.
Već su podneli za građevinsku.
Čim završi sa ovim projektom verovatno kreće na to.

Vrh