Je l ovo zvanicna informacija? Trebalo je da bude na 80% u januaru80% se očekuje na proleće, a useljenje do leta u dve lamele koje su iznikle. Treća lamela tek 2026.
U blizini ce se graditi Lidl i potencijalno metro stanica.
Dobar dan svima
Danas sam dobila predugovor za kupovinu stana kao kreditni kupac pa svaki vid pomoći znači. Da li je neko možda menjao predugovor u smislu da je dodao neke stavove u slučaju da se ne izgradi ili da ne ispunjavaju uslove za kupovinu putem stambenog kredita? Drugim rečima, da li je neko menjao predugovor u smislu da se zaštiti kao kupac
I kako se vama čini cela ova priča oko projekta?
Hvala unapred
Jasno, da.Može da se predloži izmena ili dodatak pa da se sa investitorom pregovara o sadržaju, tj. investitor nije isključiv kao neki drugi - najbolje vam je da se konsultujete sa advokatom oko toga.
Projekat ima konkurentnu cenu u odnosu na okolne novogradnje, to mu je najveća vrlina. Materijalizacija je prosečna, ali zadovoljavajuća za tu cenu. Lokacija bi mogla biti bolja u Zemunu, ali ima i prednosti, npr. blizina autoputu. U slučaju da ikad ovaj grad dočeka metro, druga linija bi trebalo da prolazi jako blizu zgrade.
Trenutni tempo gradnje je izuzetan, veliki broj radnika je prisutan na gradilištu svakodnevno. Ako nastave ovako, trebalo bi da zgrada bude gotova do kraja leta sledeće godine, što i predviđaju predugovorom.
Za kreditne kupce kapara je 20% kupoprodajne cene, sto je manje vise jednako ucescu koje vecina banaka trazi za stambene kredite na trzistu (mada naravno ima i tu raznih varijanti)Jasno, da.
Prolazim tu svakodnevno i vidim da se ozbiljno radi na izgradnji, pogotovo kada je u pitanju treća lamela.
Da li možda neko zna da li postoji opcija da se da neka kapara u vidu rezervacije stana? Pa učešće nešto kasnije da se uplati, čisto kao sigurica neka da Vam čuvaju stan a da opet se i ja kao kupac osiguram da ne izgubim učešće?
Nadam se da su sa dokumentacijom čisti 1/1
Cao, ja sam stan uzela pre nekih mesec dana. Od kako je resen problem sa tom cevi, radovi idu zaista brzo, radi se svih 7 dana nedeljno. Sto se tice materijala, neka srednja klasa. Mozes ih zvati i traziti da ti posalju kompletnu specifikaciju (meni su konkretno dali u stampanoj verziji pa nemam da ti prosledim).Pozdrav svima!
Razmatram uzimanje stana u Square-u, i citajuci celokupnu temu malo sam se isparanoisao oko citavog kompleksa i investitora, pa me zanima od ljudi koji su vec uzeli stanove, da li vam se cini da ce sad sve ici okej? Mislim, da se ne lazemo, cena kvadrata je poprilicno primamljiva, u odnosu na sve sto sam gledao u Zemunu trenutno, stoga bih mozda pruzio sansu, ali.. Ne znam sta da mislim.
Pritom, ne vidim ni da imaju specifikaciju materijala jos uvek dostupne na sajtu, jel neko ima info o tome mozda?
Hvala unapred!
Hvala puno na brzom odgovoru, bas cu ih pozvati sutra da ih pitam i za materijale. Mislim, svakako da ne ocekujem premium materijale za tu cenu kvadrata, srednja klasa zvuci sasvim korektno.Cao, ja sam stan uzela pre nekih mesec dana. Od kako je resen problem sa tom cevi, radovi idu zaista brzo, radi se svih 7 dana nedeljno. Sto se tice materijala, neka srednja klasa. Mozes ih zvati i traziti da ti posalju kompletnu specifikaciju (meni su konkretno dali u stampanoj verziji pa nemam da ti prosledim).
Imaju jos jedan projekat, koji je u zavrsnoj fazi. Zove se Vila Banjica. Tamo ima i ogledni stan. Koriste se uglavnom isti materijali i na ovom projektu u Zemunu, pa mozes da odes da pogledas. Al navodno moras da se najavis (kontakt telefon je na sajtu projekta). Inace, cesto se ne javljaju na mob i ne odgovaraju na mailove, tako da budi uporan.Hvala puno na brzom odgovoru, bas cu ih pozvati sutra da ih pitam i za materijale. Mislim, svakako da ne ocekujem premium materijale za tu cenu kvadrata, srednja klasa zvuci sasvim korektno.
Da, video sam da imaju i taj uporedni projekat, tamo mi se cini da je vise stanova prodato trenutno.Imaju jos jedan projekat, koji je u zavrsnoj fazi. Zove se Vila Banjica. Tamo ima i ogledni stan. Koriste se uglavnom isti materijali i na ovom projektu u Zemunu, pa mozes da odes da pogledas. Al navodno moras da se najavis (kontakt telefon je na sajtu projekta). Inace, cesto se ne javljaju na mob i ne odgovaraju na mailove, tako da budi uporan.
Generalno je ugovor korektan, da se tako izrazim, u skladu sa ostalim projektima. Mada dozvoljavaju i izmene/korekcije, sto retko koji investitor dozvoljava u poslednje vreme. Mada to nisu neka znacajnija odstupanja, osnovne klauzule su manje-vise striktne.Da, video sam da imaju i taj uporedni projekat, tamo mi se cini da je vise stanova prodato trenutno.
Ali nisam znao za opciju gledanja oglednog stana, super, to moze biti od pomoci.
U sustini mi se dopada sve oko ovog projekta, mozda samo da prenebegnem onaj inicijalni problem, prvi put kupujem stan pa ne mora bas da bude kurslus, majku mu.
Dokle god postoji opcija stavljanja neke klauzule u predugovor/ugovor o potencijalnoj zastiti makar ucesca, i to bi bilo super.
Mada ja mislim da ne bi trebalo da bude dalje vecih problema, pretpostavicu da je prevelik kompleks da bi ispao bas neki prehaoticni scenario.
Super, drago mi je da to cujem, malo mi je laknulo generalno, jer do ove teme sam bio 100% siguran u kupovinu, nakon citanja iste je blago opao entuzijazam, ali cucu se sa njima detaljno sutra, prosli put su mi se uredno javili na telefon, pa da vidim detaljnije sve. Svakako deluje da je trenutno sve on track da bude korektno izvedeno.Generalno je ugovor korektan, da se tako izrazim, u skladu sa ostalim projektima. Mada dozvoljavaju i izmene/korekcije, sto retko koji investitor dozvoljava u poslednje vreme. Mada to nisu neka znacajnija odstupanja, osnovne klauzule su manje-vise striktne.
Pozdrav svima!
Razmatram uzimanje stana u Square-u, i citajuci celokupnu temu malo sam se isparanoisao oko citavog kompleksa i investitora, pa me zanima od ljudi koji su vec uzeli stanove, da li vam se cini da ce sad sve ici okej? Mislim, da se ne lazemo, cena kvadrata je poprilicno primamljiva, u odnosu na sve sto sam gledao u Zemunu trenutno, stoga bih mozda pruzio sansu, ali.. Ne znam sta da mislim.
Pritom, ne vidim ni da imaju specifikaciju materijala jos uvek dostupne na sajtu, jel neko ima info o tome mozda?
Hvala unapred!
Deluje više nego ok.Standardna gradnja termo blok, mineralna vuna, demit fasada, grejanje radijatori sa kalorimetrima, parket trojslojni hrastov "Tarkett", keramika španska ili italijanska I klasa, PVC šestokomorna stolarija profil Gealan, okov Roto, dvoslojni prozori, sa roletnama sa električnim podizačima i komarnicima, Sanitarije ROCA, sigurnosna ulazna vrata...
To je otprilike šta mi pada na pamet, ali oni mogu svakako da vam pošalju punu materijalizaciju mejlom.