Blade
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.11.2015.
- Pohvaljen
- 2.381
Јесу мало судије погурале, што је често на домаћинским теренима, поготово кад имаш 15 пред последњих 10 мин, али врло мало. 99% његов пораз. Колико сам га волео као играча, толико ме је покидао синоћ са оним ротацијама. Несхватљиво ми је са толико искуства на највишем нивоу, буквално аматерско вођење. Оне његове small ball ротације, челенџ да тражи на очигледну крађу, а највише што није пресекао мајмунисање и шутирање са 9м и што смо текму завр[или са 10 више шутева за 3 него за 2.
...нешто размишљам...било је ту и других ствари...успео је са Топом да се побије, ејјјј са Топом, па онда са породицом, нешто ту не штима. Ћелавi егоманијак има све предиспозиције да буде исти Жоц кад дође у те године, само са много мање трофеја! Претходни одлазак је успео 100% да стави на душу Човкинсу, исто као и Жоц, а сви знамо да је одговорност подељена и то највише тренеру на душу.
Sudijskih gresaka je bilo, ali da li su one glavni uzrok poraza? Pa...nisu.
Glavni uzrok poraza je nekoncentracija igraca u zadnjoj cetvrtini i lose odluke trenera u istoj, + 16 smo prosuli. Imali smo odlicnu situaciju na 10 minuta pre kraj.
Ja bi sada voleo da se kao neki grobar uhvatim za to da su sudijske odluke glavni uzrok poraza, da me mrzi drzava, Vucic namestio, poslovni SNS partneri se dogovorili...Ali ne umem ja tako sebe da slazem, nego, a i nekako, naucio sam da sta god se desi lose, prvo sebe preispitam, da li je i koliko je do mene sto je ispalo lose, a ovde je do moje ekipe dosta.
I odmah pljuvanje, nista ne valja, na prvoj krizi se prica sve najgore. Mnogo je navijaca rezultata. Nedao Bog da i od Hapoela izgubimo, svakako je slava na dan utakmice sa Virtusom, ali i da nije, ne bi nas bilo 15000 u Areni. Mi nemamo kult navijanja i ne volimo da bodrimo klub, nego da pobedjujemo.