Šta je novo?

Sportski događaji

Doćiće posle ove neka druga vlast, koja ce da postuje zakon, možda i neće, ali hajde da se nadamo. I koja ce stvarati, a ne kupovati socijalni mir kroz davanje novca sportskim klubovima i na razne druge stvari. Koliko god da je sada crno, a moze lako i da nastavi da bude crno, ja sam naucio da verujem da ce biti bolje. Verujem i sada, kada zivim nikada gore, u odnosu na ono koliko radim.

Kada taj dan dodje, KK Crvena Zvezda mora da bude stabilan klub. Poslovno i rezultatski, a da nadje drugi izvor finansiranja, ako zeli da ostane tu gde je. Ako taj dan doceka sa dugovima, koje ne moze da nastavi da placa bez pomoci drzave - zna se sta ce da bude.

1764684688818.png

Гробари су одавно савршени за социолошку студију. Пример како једна група људи добровољно упада у патолошки однос, игнорише реалност и онда продубљује последице патологије.

Може и да се пренесе на цели народ. Волимо оне који нас краду, варају, праве будалама а често и убијају и окупирају. А ко понуди лек, бива отеран и проглашен лудим.

Марва

Да, с тим што су цигани тренутно ипак у мање болесном менталном стању где су се просто препустили задовољствима спорта игноришући друштвено-политичку реалност. И у оквиру тога су прилично рационални па је Маракана празна а арена пуна.

Ови други су већ тотално заглибили. У неком су ритуалном колективном самоповређивању.

pa ne deluje mi
sitnice su

Mislim ako gledas van tog bubla, caci i jedni i drugi, zamlate

To ti ono, jedan pajdo roka u venu a drugi na nos

Не видим да су нијансе.

Ако ћемо нарко аналогије. Једни су рекреативни конзументи белог викендом, други сваки дан цепају хероин лош и никакав.

Не спорим да су обе групе суштински негативне појаве у друштву.

Да, с тим што су цигани тренутно ипак у мање болесном менталном стању где су се просто препустили задовољствима спорта игноришући друштвено-политичку реалност. И у оквиру тога су прилично рационални па је Маракана празна а арена пуна.
Kaze se, izgubili su sveobuhvatnost koja ih je krasila. Sad samo mentalita Ultras, drzava i politika nista. Zato j od skoro punog Severa iz 2013. ostala jedva "kocka" iliti centralna dva sektora.

На малим утакмицама ни толико. Враћени у 2002. годину.

Vrh