Šta je novo?

Sportski događaji

Na ovako glupo pitanje bespotrebno je odgovarati.

Odgovorio bi ti kad bi znao. Očekivali ste da će da se razgoropadi kao na evropskom prvenstvu, a mali je najavio još onog dana kada je sleteo u Beograd da će za godinu, dve da vas od***e. Ostaje vam samo još jedno objašnjenje, da kalite finske talente iz filantropskih pobuda.

Odgovorio bi ti kad bi znao. Očekivali ste da će da se razgoropadi kao na evropskom prvenstvu, a mali je najavio još onog dana kada je sleteo u Beograd da će za godinu, dve da vas od***e. Ostaje vam samo još jedno objašnjenje, da kalite finske talente iz filantropskih pobuda.
O čemu ti pričaš? Njemu je bio san od 5-e godine da igra za Partizan i da ga trenira Cvekoglu.

Inače:
Lepo u ,,Pioniru" sinoć beše. Stefan Miljenović će tek biti igrač, trener tačno zna koliko da mu da da igra i kada da preuzme deo tereta na sebe, a sinoć je na konto njega, dobrim delom ekipa sačuvala svežinu za Evroligu, gde on neće imati pitaj Boga kakvu ulogu. Dečko se bori kao lav, zna šta je Crvena Zvezda, gine,...I kada greši, gine! Sa Plavšićem ne znam šta se dešava, čovek kao da nema volju koliko je potrebno iz nekog razloga. Imam utisak da ga mrzi da odigra odbranu. Ako si član tima kao što je KK Crvena Zvezda, a igrač na mestu leve noge, moraš da koristiš svaku šansu, a ne da ti je igrač na liniji za 3, sutira sam i hali, zato što tebe mrzi da potrčiš 3-4 koraka i digneš ruku. Mora više želje! Ako postoji psihološki problem - ok i to je za ljude, ali mora da se rešava.

Jedini stranac kog bih voleo da vidim u dresu Srbije 😎

SP 2027 - Topić, Bogdanović, Jović, Gordon, Jokić 😎

Ako imaš manje od 13 godina, mogu da razumem tvoja pisanja, a ako imaš više ne znam šta bih ti rekao.

Mali je fino igrao na EP i po dolasku je podigao očekivanja svojim izjavama.

Vrh