Blade
Advanced
- Učlanjen(a)
- 24.11.2015.
- Pohvaljen
- 2.285
Па навијајте за репрезентацију. Необично ми је мило што баш та кошаркашка секција НИКАДА није натурализовала играча и надам се да неће! Уз Литванце смо изузетак.
У реду, дође Мугабе, добије дете овде, па оно сутра игра у репки. Подржавам. Или наши људи оду у иностранство, па се деца из мешовитих бракова одлуче да играју за нас. Исто ок, али она прича да даш пасош странцу да игра за тебе, као трансфер у клубоима, надам се НИКАДА!
Dobili smo novog selektora, koga kao trenera veoma poštujem, ali sam mišljenja da je to trebalo da se dodeli nekom iskusnijem, na primer Saša Đorđević, Dejan Radonjić ili neko sličan, ne znam da li su onih hteli ili nisu, na kraju, da li im je uopšte nudjeno. Ali potreban je novi, drugačiji sistem,...Kao na onom prvenstvu kada su pokojnom Dušanu Ivkovicu predviđali debakl sa igračima koje je odarbrao, a on je svima zapusio usta sa rezultatom koji je napravio. Ali čovek je imao znanje, veru i viziju. A da je stanje reprezentacije trenutno veoma ozbiljan problem i da ga kao takvog treba prihvatiti i rešavati, saglasan sam. Nisam za to da se strani igrači naturalizuju.