Šta je novo?

Sportski događaji

@ВождовачкиГАНГ

Ako je on tebi vrhovni vođa, meni nije. Navijačima Zvezde je vrhovni vođa jedino tim za koji navijaju - Crvena Zvezda.

Ali sa druge strane, ovoliki promašaji i zadnje vreme će da koštaju i teško će se ispratiti, znači, zaduživanje će morati. A šta je bilo prošli put, kada se klub zaduzivao, imali smo prilike da vidimo i to je kostalo 11-12 godina mraka, sa tek po nekim zrakom svetlosti.

Ja nemam totalno lepo mišljenje o ovima koji hoće da sruše ,,vrhovnog vođu" , jer je vrhovni vođa na isti način pokušavao da srusi one koji su na vlast bili pre njega. Isto - kao preslikano. Sve je to u redu, parole su na mestu, kao i zahtevi, svako bi ih podržao. podržavam ih i ja. Način borbe - ne. Što ne znači da treba da sednemo i da se ne borimo nikako. I parole 2000. , kada smo rusili diktatora su isto bile na mestu. Ne stoji lični interes možda kod običnog naroda koji protestuje, Nije stajao ni onda, ne stoji ni sada. Ali kod onih koji vode, postoji i tek kako i do sada je uvek postojao.

E sada, to što tako izgleda, ne mora da znaci da će i ovaj put da bude tako. Ne možeš da sudis nekome na osnovu predrasuda i ranijih iskustva, koliko god isto izgledalo. Naravno, tu novu vlast postavice je oni čija smo marioneta, a narodu ce da bude predstavljeno da je ona tu zahvaljuci njima, nije slepac ko ne vidi, nego onaj ko neće da vidi. Kao sto je isto 2000. predstavljeno nama.

A šta da ta nova vlast ipak krene da radi dobro, nadje balans izmedju dobra ovdasnjeg drustva i Zapada i da krene da sprovodi i postuje zakon. Resice da socijalni mir mora da postoji, a ne da se kupuje. A dotiranje para Zvezdi i Partizanu je jedna od kupovina socijalnog mira. Da je samo to, nego je svasta nesto. A nece hteti vise da ubacuje pare u dva kluba, jer to nije za opste dobro države i naroda. I onaj ko za to bude nadlezan, ucice na primer u Crvenu Zvezdu i pregledace finansije i nadje na primer, neke lose finansijske stvari - nemas priliv novca sa druge strane, ne mozes da placas obaveze, nema neki treci legalan nacin da nastavis da poslujes, imas dugove...- katanac! Svi ce da traze svoj deo, zabole ih sto ces Zvezda da se, ugasi, ona im je dala ugovore i oni ce da ih naplate. Klub mora da posluje dobro i ima sponzore, da se samo-izdržava, a ne da ceka finansijske injekcije od države.

Koliko god da je sada stanje lose, ja verujem da će doci vlast koja će da postuje zakon. I mnoge stvari ce se promeniti na bolje, neke mi se nece svideti, toga sam svestan, ali opšte dobro - nije uvek lično dobro.

Najveća sramota srpskog fudbala, a vala ih je bilo. Ne mislim samo na sam poraz već sve overall što kažu englezi. Plavi dresovi, Leskovac umesto pune marakane, lažni navijači, cappeli tehnički sponzor, razrovan novi teran, pijani izgubljeni selektor, igra ispod moje Zvezdare, protivnih loš,....nastavi po želji...

558775673_10161311372312583_5377598405955744298_n.jpg

Одгледах на силу, први пут после пар година. Пикси као ћопави смрад са српском децом на Сремском фронту...

Vi i dalje ne kapirate da je proslo vreme kada smo mi kao fudbalska reprezentacija važili za takvu da neke ,,indijance" možemo da pobedimo 5,6:0. Mi smo rangu da se ,,rvemo" sa onima kojima je jedva dosanjan ili nedosadanjan san da se plasiraju na EP ili SP i to treba prihvatiti kao izbiljan problem.

Tipične naprednjačke metode "optuži drugog za ono sto radiš"...

Eto, prošle godine i kkcz i kkp i apr izašli sa identičnim podacima o učešću države u finansiranju ova dva kluba, ali eksperti sa ovog foruma ubeduju da ti podaci nisu tačni. Ej, i njegov klub izneo podatke, a neki forumaš kaže nije tačno??!!
Pa šta je onda tačno? Samo ono što se odvija u forumaševoj glavi (koga btw na svim temama ismevaju)?

Sve sto tamo pise - to je ,,istina". Sve se prikazuje onako kako je. Nema priliva novca putem drugih kanala, koji se tu ne prikazu, to ni slučajno. Ti nisi kompetentan da bilo sta komentarises na ovu temu kada si nastelovao statistiku onako kako tebi odgovara da vidis, nazvavsi neke igrace NBA i evroligaskim, a i jos po neke mudrosti koje si izjavio. Još ćeš ti da pričaš koga ismevaju i gde? Ti si jedan najobučniji grobarski SNSmiš koji samo ume da se prišljamči uz druge i da sa njima ,,napada".

Ja mogu da napravim 100 takvih kao sto si ti od starog gvozdja i još ću da vam provucem instalaciju i povežem led traku, da svetlite u mraku.

Vi i dalje ne kapirate da je proslo vreme kada smo mi kao fudbalska reprezentacija važili za takvu da neke ,,indijance" možemo da pobedimo 5,6:0. Mi smo rangu da se ,,rvemo" sa onima kojima je jedva dosanjan ili nedosadanjan san da se plasiraju na EP ili SP i to treba prihvatiti kao izbiljan problem.
Sve posledica forsiranja jednog kluba i uništavanja svih ostalih. Imate klub koji ima 5 puta veći budžet od ostatka lige, a znamo kako je došao do novca. Jedan grad, jedan klub, jedan vođa i rezultati su vidljivi. Ovi klinci se prodaju posle 2 gola Voždovcu, a još im nisu ni brkovi izrasli. Sve zarad profita i interesa pojedinih sumnjivih tipova. Da se razumemo, košarka je isto u padu. Tamo su i Zvezda i Partizan nafilovani novcem države da bi igrali NBA otpadi. Sve u svemu, za 10 godina, neće biti sporta u Srbiji. Bio sam nažalost u pravu.

Sa druge strane, niko me ne može ubediti da Albanci imaju dobru školu fudbala i da je njihova pobeda plod dobrog rada. Više smo mi propali nego što su oni napredovali.

Ma bas forsiranja jednog kluba...Taj klub ima svoje ime - on se zove Crvena Zvezda - igra u Evropi nekoliko sezona unazad. Rivalski klub ispada iz Evrope pre sezone pečenja paprika. I onda Zvezda ima veci budzet...Čuda li čuda. Problem partizana nisu finansije, nego nemanje rezultata. Niti mu je blokiran racun, niti mu se pleni imovima, niti bilo sta drugo...pusti tu grobarsku tuznu dramu.

U mladje kategorije treba i tek kako da krene da se ulaze, da im se poboljsaju uslovi za trening. Nije poenta ni da se u klubove koji ne igraju Evropu, nego se bore za opstanak u ligi, ima 5-6 stranaca, a ni slucajno u nizim ligama.

Ma bas forsiranja jednog kluba...Taj klub ima svoje ime - on se zove Crvena Zvezda - igra u Evropi nekoliko sezona unazad. Rivalski klub ispada iz Evrope pre sezone pečenja paprika. I onda Zvezda ima veci budzet...Čuda li čuda. Problem partizana nisu finansije, nego nemanje rezultata. Niti mu je blokiran racun, niti mu se pleni imovima, niti bilo sta drugo...pusti tu grobarsku tuznu dramu.

U mladje kategorije treba i tek kako da krene da se ulaze, da im se poboljsaju uslovi za trening. Nije poenta ni da se u klubove koji ne igraju Evropu, nego se bore za opstanak u ligi, ima 5-6 stranaca, a ni slucajno u nizim ligama.
Kako da ne, sve zaradili. Počev od 2017. godine kada se dovode desetorica igrača u klub koji je u minusu od 60 miliona evra. Preko noći postali mamac za Marina i ekipu. Jasno da je država isforsirala jedan klub, dok je drugi potonuo planski sa izdajničkom upravom. Partizan je imao Sadika, Natha, Pavlovića, Asana, a prodala ih za kikiriki. Partizan od kluba koji je redovno igrao evropska takmičenja i to kao drugoplasirani, do tima koji igra sa decom. Zvezda ima rezultate jer je prva na tabeli već 9 godina i na konto lakšeg prolaza u grupe, igra Evropu. Od trenutka kada je Zvezai izgubila nameštena titula jer gazda Voždovca nije hteo da pusti režimski klub, kreće dominacija Zvezde. Neka bude prvak i narednih 50 godina, to nema nikakvu težinu u ovako bednoj ligi.

Drugo, ovakva razlika u budžetima nije bila ni za vreme bivšeg režima, kada je Partizan dominirao. Partizan nije dovodio igrače kalibra Aranutovića, Dragovića, Hendela, Hvanga. To su igrači koji nisu bili otpadak negde pa da nemaju gde. Oni su masno plaćeni. Sadik, Asano i matori Natho su bili izgubjeni slučajevi pre dolaska u Partizan. Taj isti Partizan je bio rame-uz-rame sa nafilovanom Zvezdom.... Onda je neko odlučio da to treba prekinuti i pretvoriti ligu u cirkus.

I u Španiji ima dva i po kluba koji se menjaju na prvom mestu
U Nemačkoj je čudo kada Bajern nije prvak,
Francuska, Portugalija, malo su izjendnačnije Italija i Engleska
NIje razlog za poniranje to, nego kriminal u futbalu i opšte u sportu. Gde ima malo para, tu su krimosi.

Pa @Koniljo ti upravo to objašnjava. Kriminalizovan fudbal od strane jedne sekte znamo koje i imamo rezultat koji imamo i biće sve gore dok kriminalci ne budu tamo gde treba.

I u Španiji ima dva i po kluba koji se menjaju na prvom mestu
U Nemačkoj je čudo kada Bajern nije prvak,
Francuska, Portugalija, malo su izjendnačnije Italija i Engleska
NIje razlog za poniranje to, nego kriminal u futbalu i opšte u sportu. Gde ima malo para, tu su krimosi.
U Nemačkoj ne dođe predsednik kluba i kaže da će biti šampioni narednih XY godina. Ovde se javno kaže da će Zvezda biti prvak u napednih 5 godina jer je sve rešeno. Zvezdi jedino svaka čast za prvu sezonu kada su izbacili Krasnodar i ušli u grupe iako su imali slabiji tim. Svako ispadanje iz Evrope je dovodilo do toga se kupi igrač koji ih je pobedio. Tako su kupili Kafua iz Ludogoreca jer im je zabiberio gol u Beogradu. Taj lik posle nije ni igrao, a imao je platu u to vreme 700.000 evra. Takvih ima pregršt što su kupljeni, a nisu videli teren.

Kako da ne, sve zaradili. Počev od 2017. godine kada se dovode desetorica igrača u klub koji je u minusu od 60 miliona evra. Preko noći postali mamac za Marina i ekipu. Jasno da je država isforsirala jedan klub, dok je drugi potonuo planski sa izdajničkom upravom. Partizan je imao Sadika, Natha, Pavlovića, Asana, a prodala ih za kikiriki. Partizan od kluba koji je redovno igrao evropska takmičenja i to kao drugoplasirani, do tima koji igra sa decom. Zvezda ima rezultate jer je prva na tabeli već 9 godina i na konto lakšeg prolaza u grupe, igra Evropu. Od trenutka kada je Zvezai izgubila nameštena titula jer gazda Voždovca nije hteo da pusti režimski klub, kreće dominacija Zvezde. Neka bude prvak i narednih 50 godina, to nema nikakvu težinu u ovako bednoj ligi.

Drugo, ovakva razlika u budžetima nije bila ni za vreme bivšeg režima, kada je Partizan dominirao. Partizan nije dovodio igrače kalibra Aranutovića, Dragovića, Hendela, Hvanga. To su igrači koji nisu bili otpadak negde pa da nemaju gde. Oni su masno plaćeni. Sadik, Asano i matori Natho su bili izgubjeni slučajevi pre dolaska u Partizan. Taj isti Partizan je bio rame-uz-rame sa nafilovanom Zvezdom.... Onda je neko odlučio da to treba prekinuti i pretvoriti ligu u cirkus.

Ma dobro, ja sam ti rekao kako je, a necu da ti rusim sneska. Ti nastavi da se igraš.

Za vreme bivseg rezima, pre oko 15 godina Zvezda nije imala sponzora na dresu, nego SMS broj za koji treba da se salju poruke za donaciju klubu, Klub nije dovoljno kompetentan da se bori za trofeje, Evropa je bila misaona imenica, na terenu su nicale pečurke, a svlačionice su bile oronule. Nije bilo osnovnih stvari. A o tome ne pričaš. GrobarskaSNS propaganda.

Eto najvažnije je šta je bilo pre 15 godina i ko je rušio giganta. Ajmo i do 66 da vidimo raspad Partizanovih beba ili raspad Crvene Zvezde posle Barija.
Aman, sad je 2025 i imamo kolaps i biće gore, a vi uživajte u vašem snešku.
Usput pre 15-ak godina smo uspevali da se kvalifikujemo na svetska prvenstva.

Pa kad neko stalno sebe predstavlja kao mucenika, stalno demagogija i tautologija,...A kad je on cvetao, to nikako da spomene, za to ima amneziju.

Niti je partizan kao FK sada u situaciji u kojoj je pre 15 godina bila Crvena Zvezda. Niti je KKjsdSNSpartizan bio u situaciji kao KK Crvena Zvezda 2011. , na pauzi između sezona, kada je vrhovni vođa svih cacija doveo Rumenoglua Cvekolglua i uzdigao ih magično na nivo evroligaskog tima. Ali ne zato sto ja tako kazem, to svako ko ima oči, može da zaključi.

Što se tiče sutuacije u reprezentativnom fudbalu - neka nam je Bog u pomoci.

Vrh