Šta je novo?

Sportski događaji

1758094108463.png

1758306504783.png

Možda i ona šamarčina od Pariza vredela nešto. Ovo su i dalje pripremne utakmice, probleme imaju i drugi klubovi, nije prava slika,...Ali ovo već liči na nešto.
Prepisao je Drčelić od svog ortaka koji je predsednik KKSNSPartizan. Tako da sada ima dve petorke sa stranim igračima. Cvekoglu je to vec uradio prošle, a ove sezone se i Zvezda priklonila tom trendu. Proćiće 2-3 sezone najmanje dok se ne oformi nova domaća osnova, jer je staroj prošlo vreme, a novi mladji domaći igrači se nisu sukcesivno ubacivali, kao da će ovi da igraju još ko zna koliko.

Poštenije gledati Dži ligu, tamo idu oni koji nisu za NBA. U Evropu dolaze oni koji nisu ni za NBA, a ni za Dži ligu, a i odbiju unosne ponude Kineza.

E, onda u Evropi dolaze u Real, Barsu, Pao, Olimpijakos... sad i Dubai...

Škart koji preostane dođe u blizance. Od naših para.

Pobeda nad franjevcima je uvek velika, koji god da je rezultat.
Obicaj nije da se pobedi gleda u zube, ali ovaj put ipak hocu. Valjalo je što su se momci borili, ali mnogo grešaka u odbrani i u napadu, čak je bilo i sreće. Pošteno je moralo da se oznoji za ovu pobedu.
Zasto Zvezda ove sezone nije učesnik Lige šampiona, odgovori na ovoj utakmici su se jasno videli.
Ovakva igra za Seltik - neće biti dovoljna.

Olimpijakos je pobedio Zvezdu u finalu ovog pripremnog turnira 86-83. Naravno da porazom nikako ne mogu da budem zadovoljan, bez obzira što je ovo pripremna utakmica. Bilo je grešaka, ali i dobrih poteza. Za neki i okvirni sud, još je rano.

Šta bunca ovaj, u istoj rečenici napiše da sa Vučićem, nenadležnim likom kada je sport u pitanju sve dogovara, a onda da politici nije mesto u sportu 🤣

1000058251.jpg

Što se tiče košarke, pripremama nisam nešto oduševljen, ali nije da se nije ni videlo ništa lepo, Mišljenja sam da je ova Zvezdina ekipa bolja u globalu, nego prošlogodišnja. Jedno je jasno - ovo neće biti napadačka ekipa, koja može sebi da dozvoli luksuz da igra lošiju odbranu i da očekuje pobede. Bez dobre igre u onom za gledanje manje zanimljivom delu, teško će se pobeđivati. Hajde da se odbije na to da će neke stvari da legnu i da na pripremama rezultat nije bio u prvom planu, ali dokselecija će morati i već je to povreda Ajzee Kenana ubrzala. U utorak je prva utakmica u Evroligi, a za koji dan i druga, pa će bolja slika definitivno da se vidi.

Takođe sam mišljenja da su fudbaleri mogli bolje protiv Seltika, veći deo meča su bili dominantniji, stvarali šanse, ali i mnogo grešili. Prica se o nekim ciljevima, po meni za sada je prvi i jedini da se prezimi u Evropi, a za dalje, kada i ako se to ostvari.

Steta, dobar igrac, bio je dostupan ocigledno, ali otisao je u protivnicki klub. Sta je - tu je, umesto da valja, morace da se smislja taktika kako da se igra protiv njega.

Srećno bacanje u bunar naših para svima koje slave!

Hleba i igara Titovih blizanaca i vojnih parada!
1000059019.jpg
1000059021.jpg

Ali dobro, nebitan je rezultat, razigravamo i stvaramo domaće igrače ili generalno igrače koje ćemo posle prodati i biti samoodrživi timovi. Oh, wait

1000059020.jpg
1000059022.jpg

Srpski igrači su postigli ukupno 10 poena za Zvezdu što je jednako broju poena koji su srpski igrači postigli za Zvezdinog protivnika Olimpiju.

Za Partizan su srpski igrači postigli 11 poena, dok su za njihovog protivnika Dubai 14 😂

Da ne bude srpski ili nesrpski, nema tu nijednog proizvoda i igrača koji je stvoren i posle se može i zaraditi na njemu prodajom u NBA ili obeštećenjem ako ode u Real, Barsu...

Sve dovučeni veterani, skauting nula, odbačeni igrači iz drugih klubova, tako može moja baba da sklapa tim.

Bonga je najmlađi stranac koji je igrao za Partizan večeras, ima 25 godina (mada to je baš upitno 🤣), ostali bliže 30.

U Zvezdi su svi 27+.

Ako nema rezultata, čega ima? Pa ničega. A rezultata nigde, izgubili od dve ispodprosečne EL ekipe. Prethodnih godina bez rezultata takođe.

Pranje novca koje treba bojkotovati.

Профи спорт у србаља служи за прање пара и заглупљивање ионако преглупог плебса, тако да је све ту како треба.

Sinoć u Areni 17000, komotno što se kaže.

Na početku utakmice se videlo kuda ide sve. Gudurić je prelomio za njih. Loša odbrana, bez čvrstine, a kako i da je bude, kada takvih igrača nema. Priča se o bekovima...Glavni problem Zvezde je što nema klasičnog stamenog centra, a i od ovih koje imamo, sada je jedan manje. Reket je supalj, 4-5 kapuljača su nam navukli sinoć. Dopustili smo Smrdi i Nibu da se izivljavaju.
Pritom, ova ekipa Armanija je možda na mišiće play-in ekipa, play-off nije. Mnogo veće bitke će se biti i kući i na strani. Pominje se sada vraćanje Jaga Dos Santosa. Ovako, ako mislimo da budemo i nešto više od učesnika - ne može. Promene su potrebne - to vide svi. Pitanje je koliko su one finansijski moguće. Mnogima pare kaplju, a ni za šta.

Дозет, злочин који траје!

...и спој толике неспособности на свим нивоима даље...

Na 3,5 minuta do kraja, protiv Armanija je krenuo grupno napuštanje hale.

Kod nas kult navijanja ne postoji. Lako je biti navijač tima koji pobeđuje, treba da se ostane do kraja i kada se gubi, ako si navijač. Jer si navijač kljuba valjda, a ne rezultata. Neki klubovi imaju navijače koji ih bodre bezrezevno, a ti klubovi nisu godinama osvojili trofej. Ali kod njih taj kult navijanja postoji. Mnogo je tik-tok navijača i navijača rezultata.

Bajern je na papiru za možda za nijansku bolja ekipa od Armanija, a mi još okrnjeniji, nego na pošloj utakmici. Sa faktički jednom centrom, čijom igrom sam zadovoljan an prošloj utakmici sa obzirom na sve. Spoljna linija, ako i ima nedostatke, a ima, bolja je od prošlosezonske, tu su dva igrača ispala i potrebne su zamene, ali centar je pod moranje.

U 4 kola, 1 pobeda i to kod kuće nad Olimpijom

1000059807.jpg

Pogledati malo kako Bajern funkcioniše.

Fudbaleri su igrali u gostima, protiv boljeg tima, najmanje bod su zaslužili...i jbg, jedna greška, izgubili su. Naravno da mi je kao navijaču žao i krivo, ali ne mogu ni na koga da budem ljut i upirem prstom.
Kod košarkaša je mnogo povređenih, čak 5 i teško da je više moglo da se izvuče iz ove ekipe. Dok je išao šut, držalo se, čim je stao, krenulo je potonuće. Iste stvari kao na prošloj utakmici, nema čvrstine u odbrani. Koliko će Donatas Motijejunas to da popravi, koliko će uopšte da doprinese, čovek ima 35 godina, iako je u ritmu i igrao je za Monako prošle sezone. Jago se vratio u svom očaju zbog povreda ovoliko igrača. Što se tiče Nvore i Kartera, njima nemam šta da zamerim. Od Odželeja sam očekivao više. Izundu je korektan za ono što sam očekivao, a nisam očekivao da bude prvi centar-razbijač pod košem, to je jednostavno nerealno. Grejem je predviđen da bude lider, njegovo odsustvo će biti dugo po sadasnjim procenama i jedini igrač kod koga vidim da može da ,,izraste" u lidera je Karter, CMM i Jago to ne mogu da budu. Ne znam sta ljudi očekuju od Kalinića, pošto vidim da se on proziva. Vreme kada je on mogao da bude 30 minuta u igri je prošlo, čovek ima 34 godine. On je igrač koji može svojim iskustvom u nekim periodima da donese neku promenu, ali da bude lider i noseći igrač ekipe - suludo je očekivati.
Šta je - tu je. Nije dobro. Nadam se da će i Motijejunas i Jago da budu u sastavu za Zadar, da ekipa proba nešto drugo. Jer u narednoj evroligaskoj utakmici Zvezda gostuje Fenerbahčeu, koji čisto sumnjam da neće da iskoristi priliku da nam ,,uruči fenjer".
Ništa nije gotovo, naravno, ali crveni alarm je upaljen i mora da se reaguje.

Sinoć je u hali ,,Aleksandar Nikolić", nekadašnjem ,,Pioniru" desila bruka, a koja ipak nije bila dovoljna da neke stvari krenu da se menjaju.

Tim ima probleme u smislu povreda velikog broja igrača, tada su otežani i treninzi, a ne odigravanje utakmica. Ali igrano je protiv Zadra, ne protiv Denvera. Igrano je protiv mnogostruko jeftinije ekipe. I nije problem ova utakmica, ovo je bila kap koja je kapnula u čašu koja se već prelila od prethodnih kapi.

Igra bez ideje, Zadar je nadskočio, bez..daška odbrana, akcija u napadu ne može da se iskreira. Kao da su radili na građevini ceo dan, pa se skupili uveče da se ,,izduvaju". Trener samo nalazi opravdanja raznim objašnjenjima i poređenja. Šest meseci je kriza - dokle više.

Partijski vojnik na čelu kluba je figura, postavljena da bude Zvezdina verzija Ostoje. Trener kaže: ,,Niko pre mene nije ovo, niko pre mene nije ono," ali je zaboravio da kaze da niko pre njega nije imao bužet za igrače kakav ima on. Iz kluba su odstranjeni domaci igraći, ali ne zato što je njihovo vreme prošlo, nego zato što su partijski nebodobni onoj partiji čiji je predsednik kadar.

UPRAVA NAPOLJE !!! Crvena Zvezda pripada navijačima koji je vole, a ne SNS-poltronima i sličnima.

Da se ne ponovi 2000. godina i sve ono što je posle nje bilo, a što je trajalo do 2011. i odakle pare za sve ove promašaje? Jel imamo extra-jak finansijski fudbalski klub koji može da izdržava sve ostale sekcije kao neki drugi u Evropi ili drugi sličan izvor prihoda? Hoćemo li opet da gledamo čerupanje i goru situaciju iz sezone u sezonu, dok će sa druge strane da cveta državni fikus i imperija mrzitelja Crvene Zvezde i svega što sa njom ima veze, Dugovi od ovih ,,igranki" će isplivati i doći na naplatu, a onda će da bude - JOJ!!!

Promene pod hitno! Krajnje vreme za njih je prošlo.

Svaki samostalni odlazak je mnogo dostojanstveniji, nego biti oteran od strane tribine u ovom slučaju, bilo da je trener, član uprave ili igrač.

Tužni ste što treba da čekate da se izgubi da biste progledali.

A da sad dovedu, od nama otetih para, Vestbruka na primer i on sam krene da dobija sve redom, opet bi vam sve valjalo.

Vrh