Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Jeli nasim arhitektama neko rekao da mogu slobodno napraviti dvije simetricne tribine .TAKODJE DA IZA GOLOVA MOGU ISTO BITI TRIBINE . Nemora se sve odjednom napraviti moze u fazama :bash:
имам једно питање везано за терене за баскет
да ли негде осим Аде постоје терени где се може бесплатно играти баскет, и да постоји нека шанса да се нађе слободан кош?
Ja sam baš juče prošao pored Opštinskog sportskog sela, pored kliničkog centra. Bilo je prilično prazno, mada je bilo 2 sata. Nisam ni znao da tako nešto postoji. Inače ne znam kako je u ostatku grada, ali uvek sam mrzeo da u nekom kraju jedini tereni budu u školskom dvorištu. Zato obožavam svoje naselje Nova Galenika - Ostrvo bleje Prepuno je terena i livada gde može da se igra i fudbal i basket, čak mi je krivo što smo dobili školu jer jedna škola na predivnoj lokaciju urasta u džunglu.
Inače odgovor na tvoje pitanje je da verovatno postoje širom grada, ali ti niko ne može garantovati da ćeš naći slobodan koš.
Хвала на информацији, вероватно си мислио на ово http://www.pressonline.rs/sr/vesti/beograd/story/172009/Sportska+oaza+u+centru+grada.html . Али колико сам схватио овде су само 2 терена за баскет. Јуче где год сам прошао и видео кошеве на НБГ и Бежанијској коси сви су били заузети. Јасно је да постоји недостатак терена а однос према аматерском спорту је најбољи показатељ колико се у ствари брине о развоју спорта.
Мени се свиђа овај модел где су терени за тенис комерцијални садржај а остали су бесплатни, јер тако може да се обезбеди и новац за чувара и одржавање. И наравно сви усамњени кошеви су без мрежица, па немогуће је да се толико краду и толико кидају да не могу да се поставе јер није то неки велики трошак.
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.