Jedanaesti put isti čaršaf... spinovanje
I nakon Mirotićeve izjave gde kaže, citiram:
"Kako su u javnost dospele informacije o daljem nastavku moje karijere u KK "Partizanu", počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba.
Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima."
... lik napiše ko će da poveruje u tu priču, a drugima spočitava da veruju samo u ono što im odgovara...
Prvo, onome sa kime razgovaraš, u ovom slučaju sa mnom, se ne obraća u trećem, nego u drugom licu. To se uci 2. ili 3. razredu Osnovne škole, zaboravio sam u kom tačno. Drugo, ja nisam lik, nego imam svoj nick na ovom forumu i tako me možeš oslovljavati.
Umesto što ponavljaš moje reči kako papagaj, malo se vrati u realnost. Ja za razliku od tebe imam godina i iskustva...Kada se nekome preti, to ne izgleda ovako. Da mu je pretio neko ozbiljan, koga se on plasi, on ne bi smeo da zucne, a ne da i nagovesti da nije dosao u Partizan zato sto su mu Zvedini navijaci ili funkcioneri pretili. I rekoh ti vec, nije istina sve sto pise na internetu. Internet je siroko dostupna stvar vec duze vreme, svako moze da napise sta hoce i da kaze da je rekao ne znam ko i da za to ne odgovara.
Baskonija i Real nisu mogli da izvrše pritisak na Vildozu, odnosno Kampaca, da ne dodju u Zvezdu, a jedna Zvezda, koja je mnogo manji klub od pomenutih, će da izvrši pritisak na jednog od naskupljih igrača Evrope, iza koga stoji ko zna ko...
Ali opet, svako može da veruje u ono u šta hoće da veruje...Ne branim.
Samo što i kada se dodaje i izmišlja, to mora ,,da ide u krug, da može da se kotrlja", a ne ,,da bude na ćošak, pošto će da zapinje" , kao i ova priča, koja pokušava da se proturi.
A voleo bi da je Zvezda toliko moćna i da je ovo istina, veoma bi to voleo.
Nego, koliko cujem ,ako je tačno, nisam stigao da proverim, vec u oktobru-novembru ce se igrai potencijalno 3. derbi i dolazecoj nam sezoni. Posle Aba superkupa, gde očekujem derbi, bice u razmaku od 3 dana dva derbija, u Aba i Evroligi. Oba kao gosti - idealna prilika da se pokaze kakav je tim i sta se preko leta radilo, teško bolji test moze da bude. Veciti rival, dva gostovanja, najneprijateljska moguća atmosfera - tu ce sve da se vidi.