Šta je novo?

Sportski događaji

Ne treba Jokića osuđivati, njegova je stvar i briga oko moguće povrede na terenu ili eventualno na čamčarenju bez ikakve zaštitne opreme.

Bogdan Bogdanović nosi neki duh starijih vremena i drago mi je da je prevazišao ova lokalna prepucavanja.

Kalinić je rešio da odmori od "jake" sezone dok Vasa nije siguran da li je povrđen ili ne :)
Stvar je što Jokić realno zna sve vreme da neće igrati, da se ne lažemo, a smeška se tu, maše i selfira. Meni je to prilično jadno.

Neki ga klinci vuku za rukav celo leto i pitaju hoće li igrati, a on kao se smeška i odgovara da ne zna još itd.

Ko bi mu šta zamerio u euforiju posle prstena da je napisao da je crko i da ne mere?

Umesto što si ponovo napisao čaršaf u kome si deseti put ponovio jedno isto, trebao si samo da odgovoriš na prosto pitanje.

Ti hoćeš da ti odgovorim ono što bi želeo da čuješ, a to, ne mogu. Mogu da ti odgovorim ono što mislim da je odgovor, a što se to tebi ne sviđa, je već tvoj problem. Ne smeta tebi što ja ponavljam, nego te istina boli kad je pročitaš. I ne samo tebe - nego mnoge kao ti, kakvih je sa vaše strane najviše. Evo, prosečan grobar - to si ti. I koliko god negirate, vi znate da je to istina što sam napisao, a što je još jedan vaš problem. Istina je istina, nema jedna za tebe, a druga za mene, istina je jedna, pa kome se svidja. Ni meni se mnogo puta nije svidela, ali ne mogu zato da lažem sebe da nije kao ti i tebi slični, nego prihvatim, koliko god mi se ne sviđala.

Da kažem samo još nešto. Mnogo žalim, što mrak koji je za KK Crvena Zvezda trajao skoro 15 godina, sa tek po nekim zrakom sunca, nije bio dovoljna opomena za neke stvari, kada se klub konačno podigao od situacije kada je bio pred gašenjem, do evroligaškog, a za šta je bilo potrebno vreme. Prosle sezone je srecom osvojena titula i to je trebalo da bude takođe opomena, ali ne, nastavljeno je po starom. I desilo se šta se desilo. Sada će valjda svi pametnije da rade.

Ovo za Mirotića - ispod časti mi je da komentarišem - ko će da poveruje u tu priču? Da nije smešno - bilo bi žalosno.

Za Jokića i sve druge koji ne žele da nose dres reprezentacije...To nije zakonska obaveza, nego moralna i osećajna. Sportista može da smatra da u tom smislu ima obavezu prema svojoj državi, a i ne mora - to je stvar njegovog osećaja i izbora. To nijedan navijač reprezentacije ne može da mu zameri, a da li će da mu zameri njegova zemlja - to jeć mora da vidi sa njom, što reče Lazar Ristovski u filmu ,,Kralj Petar Prvi".

I svako ko neće da igra za reprezentaciju i to pošteno kaže, 100 puta je pošteniji od onoga ko ode da igra reda radi, što se u prošlosti dešavalo. Više bi voleo da naša reprezentacija bude određen broj košarkaša koji su najviše želeli da igraju za reprezentaciju, nego taj isti broj tehnički najboljih sprskih košarkaša.

Stvar je što Jokić realno zna sve vreme da neće igrati, da se ne lažemo, a smeška se tu, maše i selfira. Meni je to prilično jadno.

Neki ga klinci vuku za rukav celo leto i pitaju hoće li igrati, a on kao se smeška i odgovara da ne zna još itd.

Ko bi mu šta zamerio u euforiju posle prstena da je napisao da je crko i da ne mere?

Њега очигледно заболе, такав је неки човек, нема ни налоге на друштвеним мрежама, иако би тако могао да привуче доста спонзора и заради више, не даје ни изјаве за наше медије,
али у прави си да би поптеније било да је у старту рекао да га не занима репрезентација и да хоће да иде на пецање или шта већ ради,
он се ионако преко лета угоји и налоче пива, неће моћи до октобра да се врати у такмичарску форму.

Avramović Topić
Bogdanović Nedović Marinković
Gudurić Šaranović
Jović Petrušev Davidovac
Milutinov Smailagić

:(

Reprezentacija onih koji ne bi išli u slučaju da idu ovi od gore:

Micić Teodosić Jović
Dobrić Jaramaz
Kalinić Lučić
Pokuševski Bjelica
Jokić Ristić Marjanović

Jedanaesti put isti čaršaf... spinovanje
Ovo za Mirotića - ispod časti mi je da komentarišem - ko će da poveruje u tu priču? Da nije smešno - bilo bi žalosno.
I nakon Mirotićeve izjave gde kaže, citiram:
"Kako su u javnost dospele informacije o daljem nastavku moje karijere u KK "Partizanu", počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba.
Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima."
...
lik napiše ko će da poveruje u tu priču, a drugima spočitava da veruju samo u ono što im odgovara...

img-2-1690190646278.webp

Avramović Jović Jaramaz
Bogdanović Nedović Marinković
Pokuševski Gudurić
Jović Petrušev
Milutinov Smailagić

Ovo je već bolje, da se nadamo da će Jović, Jaramaz i Pokuševski moći da igraju.

Poslednja izmena:
"U Srbiji imamo situaciju da košarka postaje sredstvo za ciljeve, a da nije cilj. Kada je košarka bila cilj, onda smo imali rezultate."

Bravo Kari!

Hot take - imamo odlicnu, mladu i modernu reprezentaciju i moglo bi ovo da bude dobro.

Jaramaz vuce povredu verovatno nece moci dok je Pokusevski rekao da ce mozda ici. Po meni ko odbije reprezentaciju a da nisu stvari zdravstveni problemi treba da zavrsi kao Micov. Mada Kari je previse iskusan medjutim kao da nije bas "tu" mada se lapsusi desavaju.

Jedanaesti put isti čaršaf... spinovanje

I nakon Mirotićeve izjave gde kaže, citiram:
"Kako su u javnost dospele informacije o daljem nastavku moje karijere u KK "Partizanu", počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba.
Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima."
...
lik napiše ko će da poveruje u tu priču, a drugima spočitava da veruju samo u ono što im odgovara...

Prvo, onome sa kime razgovaraš, u ovom slučaju sa mnom, se ne obraća u trećem, nego u drugom licu. To se uci 2. ili 3. razredu Osnovne škole, zaboravio sam u kom tačno. Drugo, ja nisam lik, nego imam svoj nick na ovom forumu i tako me možeš oslovljavati.

Umesto što ponavljaš moje reči kako papagaj, malo se vrati u realnost. Ja za razliku od tebe imam godina i iskustva...Kada se nekome preti, to ne izgleda ovako. Da mu je pretio neko ozbiljan, koga se on plasi, on ne bi smeo da zucne, a ne da i nagovesti da nije dosao u Partizan zato sto su mu Zvedini navijaci ili funkcioneri pretili. I rekoh ti vec, nije istina sve sto pise na internetu. Internet je siroko dostupna stvar vec duze vreme, svako moze da napise sta hoce i da kaze da je rekao ne znam ko i da za to ne odgovara.

Baskonija i Real nisu mogli da izvrše pritisak na Vildozu, odnosno Kampaca, da ne dodju u Zvezdu, a jedna Zvezda, koja je mnogo manji klub od pomenutih, će da izvrši pritisak na jednog od naskupljih igrača Evrope, iza koga stoji ko zna ko...

Ali opet, svako može da veruje u ono u šta hoće da veruje...Ne branim.

Samo što i kada se dodaje i izmišlja, to mora ,,da ide u krug, da može da se kotrlja", a ne ,,da bude na ćošak, pošto će da zapinje" , kao i ova priča, koja pokušava da se proturi.

A voleo bi da je Zvezda toliko moćna i da je ovo istina, veoma bi to voleo.

Nego, koliko cujem ,ako je tačno, nisam stigao da proverim, vec u oktobru-novembru ce se igrai potencijalno 3. derbi i dolazecoj nam sezoni. Posle Aba superkupa, gde očekujem derbi, bice u razmaku od 3 dana dva derbija, u Aba i Evroligi. Oba kao gosti - idealna prilika da se pokaze kakav je tim i sta se preko leta radilo, teško bolji test moze da bude. Veciti rival, dva gostovanja, najneprijateljska moguća atmosfera - tu ce sve da se vidi.

Dobro je sto ce biti u tako kraktom roku dva odmeravanja snaga Šampiona ABA i ucesnika 1/4 EL sa vicešampionom i 10.plasirane ekipe u EL.

To je trenutno i uzivajte dok jeste. Mnogi su tako pocenjivali, pa pali, razbili se i posle ih je mnogo bolelo. Duško Vujošević, Novica Velićković i tako ti što su kao na isti kalup pravljeni, bar što se tiče mozga. Ali pocena od strane protivnika, uvek je dodatni motiv, na ovaj koji vec postoji.

Kod mene nema pocene, sve i da Zvezda pobedi tri prva derbija. Sezona se ne završava u Oktobru, nego u Maju ili čak Junu. A glavnog konkurenta bi bilo neozbiljno da pocenim, koliko god puta da sam ga pobedio pre toga. Uvek maksimalno ozbiljno.

@Blade dobro je pa su mozgovi Branka Lazica, Filipa Covica i Zmaga pravljeni na razlicite kalupe pa imatu tu sarenokolisikost.

Дебели тровач се поново јавља са својим болестима

E363EDD5-735B-4E85-8736-2AD3D75027E2.jpeg

Дебели тровач се поново јавља са својим болестима

Pogledajte prilog 168309

Kad god pomisliš da u blamiranju nema dalje...Ima i dalje i dublje! Ovo čak nije ni smešno, nego je za žaljenje.

@Blade dobro je pa su mozgovi Branka Lazica, Filipa Covica i Zmaga pravljeni na razlicite kalupe pa imatu tu sarenokolisikost.

Šta je slično kod ta tri čoveka? Osim što su sva trojica iz sveta košarke i povezani su sa Crvenom Zvezdom?

Jedno je verovati u pobedu, a pocenjivanje nešto sasvim drugo. Lično ja, ako ne verujem da mogu da pobedim, onda neću ni da igram, što ne znači da ću sigurno pobediti, naravno.

Poslednja izmena:
“Kad god pomisliš da u blamiranju nema dalje...Ima i dalje i dublje! Ovo čak nije ni smešno, nego je za žaljenje.“
IMG_2535.jpeg
IMG_2536.jpeg

Vrh