ZvezdarkaVracaric
Intermediate
Ове имам у колекцији, проф. Вукић Мићовић и Ђорђе Стефановић.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=368639#p368639:ih4dilrk je napisao(la):direktor » 25 Jan 2016 01:32 am[/url]":ih4dilrk]
hemijski pmf itd na studentskom trgu zvezdarka da li si obisla sve fakltete bg univerziteta
Нисам обишла све факултете, нпр. Машински, Ветеринарски, Пољопривредни, Шумарски, ФДУ, ФМУ... - Напросто, нисам се сећала (а нити стизала) да проверим, пошто, према полазном списку, на њима није било споменика. Но, у међувремену, показало се да ипак ваља конкретно проверити. А треба да одем и до Шумарског, пошто у књизи коју сам недавно добила, "Споменици НОБ и револуције СР Србије 1941-1945", наводе, рецимо, и Момчила Поповића, НХ, да је тамо.
Иначе, та ми се књига (објављена иначе '81) показала врло корисном - пронађох у њој неке податке који су ми били недостајали, о вајарима и годинама, а и неколико нових споменика, којих опет није било на списковима... Ни она, додуше, није савршена, понегде има пропуста, изостављених података, али је у целини прилично добра.