Galeks":194szp58 je napisao(la):
Da li imate website na kome moze detaljnije da se vidi vas rad?
Немам, али овде сам раније остављала неке од линкова где се види нешто од мога рада, а и у потпису ми је веза к емисији "Ниво 23" у којој сам гостовала. Постоје емисије "Све боје живота", за које сам радила прилоге из историје Београда, али ја их још увек нисам стигла прибавити.
Ево линка до мог блога:
http://beogradska.blog.rs/
И кратка биобиблиографија:
Рођена 1961. године у Београду. Објавила књиге поезије: „Зеница душе“ (Сфаирос, 1997), „Уместо молитве“ (Књижевно друштво „Свети Сава“, 1999), „А Београд чезне“ (Удружење писаца „Поета“, 2011), и романе „Поздрав из црне рупе“, (Сфаирос, 2000), „Повратак кошаве у Београд“, („Мали Немо“, 2009), „Командант и Маргита“ („Мали Немо“, 2010) и „Београд из Димензије Икс“ (Удружење писаца „Поета“, 2011).
Роман „Поздрав из црне рупе“ је 2008. године имао друго издање у издавачкој кући „Мали Немо“.
Објављивала је песме и приповетке у часописима „Свеске“, „Књижевна реч“, „Наш траг“, „Савременик“,
„Звоно“... Освојила прву награду на књижевном конкурсу „Кочићевим сатиричним пером“, 2013. год. за приповетку „Витез од последње шансе“.