DebeliSremac
Beginner
- Učlanjen(a)
- 21.08.2023.
- Pohvaljen
- 57
Hahah kako da neZašto nehumano? Pa taj deo Bloka 64 i 65 su jedni od najbolje sređenih pored BW u Beogradu. Sve je tip top. i engleska travica svuda.
Hahah kako da neZašto nehumano? Pa taj deo Bloka 64 i 65 su jedni od najbolje sređenih pored BW u Beogradu. Sve je tip top. i engleska travica svuda.
aha..Zašto nehumano? Pa taj deo Bloka 64 i 65 su jedni od najbolje sređenih pored BW u Beogradu. Sve je tip top. i engleska travica svuda.
Nema takvih stanova. Garsonjera, dvosobni, trosobni, četvorosobni su u ponudi...Kolko je kvadrat jednoiposobnih?
To niko ne moze ni da garantuje ni da opovrgne, videce se kad se zavrsi, pitanje je posle i odrzavanja itd. Vec se dosta o tome pisalo na ovoj temi pa cu poslednji put reci: betoncina, malo zelenila, zbijenost zgrada.Moze nekome da se ne svidja ovaj kraj, ali da se kaze da nece biti lepo uredjeno kroz dve, tri god...ne moze.
Kako su prihvatljive, zar soul ne krece od 5000 eurTo niko ne moze ni da garantuje ni da opovrgne, videce se kad se zavrsi, pitanje je posle i odrzavanja itd. Vec se dosta o tome pisalo na ovoj temi pa cu poslednji put reci: betoncina, malo zelenila, zbijenost zgrada.
P. S. Apsolutno razumem ljude koji ovde kupuju, cene su za nbg makar donekle prihvatljive, neki kompromisi moraju da se prave, samo treba biti realan, da je nehumano jeste.
Cuj, cene su prihvatljive pa razumes ljude sto kupuju...pa ovo je hit!To niko ne moze ni da garantuje ni da opovrgne, videce se kad se zavrsi, pitanje je posle i odrzavanja itd. Vec se dosta o tome pisalo na ovoj temi pa cu poslednji put reci: betoncina, malo zelenila, zbijenost zgrada.
P. S. Apsolutno razumem ljude koji ovde kupuju, cene su za nbg makar donekle prihvatljive, neki kompromisi moraju da se prave, samo treba biti realan, da je nehumano jeste.
Cuj, cene su prihvatljive pa razumes ljude sto kupuju...pa ovo je hit!
P.S Ko hoce izobilje zelenila kupi lepo plac na Avali ili na Kosmaju i sagradi kuci i to je prihvatljivo są cenama![]()
Mozda je nekom bas ovo dosta zelenila s'obzirom da se odlucio za zivot u kompleksu u urbanom delu grada npr...mozda nekom treba kutija od 120 m2 pa mu je i to ok, ne znam...razmisljam na glas.Tako je, u gradu ne treba da postoji zelenilo, i optimalno da se svaki centimetar zauzme stambenim zgradama jer ljudima za život ništa ne treba osim kutije od 50 m2.
Sori, moj post i stav se odnosi na ceo blok 64, ali da ne dužimo više, to je realnost, opet razumem i tebe što si uzeo u kvartu 64 (i meni se realno sužavaju opcije pa ću izgleda morati neki kompromis da napravim).Kako su prihvatljive, zar soul ne krece od 5000 eur
Edit: ja koliko znam soul64 je trenutno jeftiniji samo od Panorama26, Hotela Jugoslavije i Delta Distrikta.
Bio bi zacudjen da ista ispod 4500 sada prodaju tamo.
Nikome ovo nije dosta zelenila niti može da bude, ali rekao si upravo ono što i ja - to je realnost, situacija je takva, nehumano ali mora se prihvatiti.Mozda je nekom bas ovo dosta zelenila s'obzirom da se odlucio za zivot u kompleksu u urbanom delu grada npr...mozda nekom treba kutija od 120 m2 pa mu je i to ok, ne znam...razmisljam na glas.
Ko jos ne bi voleo da postoje novogradnje sa svim sadrzajima koje pojedine nude, a da se grade kao stari blokovi ka Savi gde je puno zelenila, gde je zauzece parcela 50% itd...pa svi realno, ali situacija je takva kakva je.
Zovi Soul ili svrati do njih . Koliko znam takvih u fazi jedan nema više . Poslednji su prodati za 4200 i 4400 sa PDV om pa cenim da će to biti cena za drugu fazu dvosobnih ?KOlikk prodaju kvadrat dvosobnih?