Šta je novo?

SOUL 64 - Blok 64 - Novi Beograd

Po meni dobar je projekat i biće ugodan za život. Jedan od boljih na NBG. Problem je što od početka ide sporo. Trenutni rok za useljenje je kraj januara ali mi se čini da će dobrano probiti termin. No, dešava se i drugima u okolini...
Aj molim te mi kazi sta je ovde konkretno po tebi sporo, sad u decembru ulaze u 24. mesec od pocetka radova? Daj nam neki argument za ovu sporost sta su napravili sve za ovih godinu ipo dana??

Pozdrav, kakva je sada situacija sa prodajom manjim dvosobnim stanovima ovde i njihovom cenom? Da li je cena veća po spratnosti?Koja faza tek počinje sa prodajom ili će tek početi?
Jel može u nekoj fazi još da se biraju stanovi i koju zgradu predlažete?
Projekat mi se svidja, a hoću barem malo da se informišem i napravim fokus na šta da se bacim detaljnije u potragu pre direktnog kontakta sa Investitorom.
Pošto je parking mesto?
Hvala unapred

IMG_20250705_152341.jpg

Hmmmmm, kao neko ko je radio na gradjevini kao klinac, iskren da budem, koliko god zastite i zastitne opreme da postavis, ljudska glupost je i dalje beskonacna. Ne kazem da je to slucaj ovde, ali me ne bi cudilo.
Prisustvovao sam u svoje doba dok su jos uvek bile stare skele od dasaka i sipki da covek padne sa drugog sprata pijan i slomi nogu. Pijan, naravno.

Hmmmmm, kao neko ko je radio na gradjevini kao klinac, iskren da budem, koliko god zastite i zastitne opreme da postavis, ljudska glupost je i dalje beskonacna. Ne kazem da je to slucaj ovde, ali me ne bi cudilo.
Prisustvovao sam u svoje doba dok su jos uvek bile stare skele od dasaka i sipki da covek padne sa drugog sprata pijan i slomi nogu. Pijan, naravno.
I u februaru je kruzila prica da je neko poginuo ovde:

E sad da li je propust, da li se coveku slosilo, nemar, ko ce ga znati...

Znači ovo je peta žrtva?
Ne, nije peta žrtva, objava koja je govorila o 4 žrtve je apsolutna izmišljotina, reč je o drugoj žrtvi, i radnik koji je nažalost poginuo je trebalo da postavi zaštitnu ogradu na otvoru za lift, i prethodno vidi da li je platforma na narednom spratu ušla u ležište, jer su je par trenutaka pre nesreće podigli na sprat iznad, šta se tačno dogodilo niko sada ne može znati, ali govoriti da ne vode računa o zaštiti je kleveta, jer kao što rekoh pre same nesreće je i postojala platforma.
Iz moje prethodne posete ovom gradilištu, zapazio sam da je sve bilo zaštićeno, ograde, otvori i sve ostalo, a i pored toga znam o kom izvođaču je reč.
Nesrećni slučaj, da mu je laka crna zemlja, i porodici saučešće.

Vrh