Cene su identicne prvoj fazi nema nikakvog popustaKoje su bile cene za prodajni dan?
Moje lično mišljenje je da nije prodana prva faza. Ali lepše marketinški zvuči ako kažeš da prodaješ drugu fayu mada u stvarnosti prodaješ prvu jer onda ni kupac ne misli da je među prvima i da može biti nasamaren ili da će čekati duže na zgradu....Meni nije jasno, da li je prva faza rasprodata, pa ljudi kupuju drugu? Ako nije, šta je motiv za kupovinu druge faze sada?
Logicno ako je prva faza zavrsenaLogično bi bilo da druga faza bude skuplja, mada svaka cast na hrabrosti ovima koji kupuju
Mi isto trazimo veci porodicni stan blizu Save, ali ko normalan moze da da preko 4000 kvadrat za kvadrat na toj lokaciji? Sta se dogodilo sa ljudima Razumem da postoji odredjeni broj ljudi koji ne pitaju koliko kosta, ili peru pare, ali kako planiraju za tu cenu da prodaju onoliki broj stanova..Mi smo bili na prvom prodajnom danu za drugu fazu najjeftiniji stan sto su mogli da nam ponude je bio 3830 evra kvadrat i to vam je treci sprat orijentisan prema ulici prva dva sprata su lokali. Znam iz nekih drugih izvora da je prva faza isla za 3200 evra i tu su primili dosta rezervacija doduse neke su otkazane. Na sajtu cenenekretnina.rs za novembar 2023 promet ugovora je ukupno 78 za novogradnju + starogradnju sto je otprilike nekih 90% manje za isti period prosle godine. Cene inace idu od 3830 do 4400 kaze posle ce da rastu, ne znam koliko misle da dignu kasnije i ko je spreman da za porodicni stan izdvoji preko pola miliona evra... Garazno mesto je sad 24k...za stan koji smo gledali vec su postojale 4 rezervacije ali je prodavac i nas kontaktirao jer su ovi ispred odustali ali smo odustali i mi.