Šta je novo?

Smehoteka

43522874_1986356468123218_8243994204875784192_n.jpg

Kombi uslikan kod MAXI-ja u Sremskoj Mitrovici (diskont pića KAPLJICA PLUS): :D :lool:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=578195#p578195:1usybzsx je napisao(la):
Žika » 31 Oct 2018 10:33 pm[/url]":1usybzsx]capture screen

Fotografija je genijalna. :D
Mogu samo da zamislim rekciju prašinara delić sekunde kasnije :lool:

Ziko podmornica je uveliko u bg to blic malo kasni sa clankom jedno 5 mjeseci

Setih se svoje profesorke biologije Gordane Popović, koja je radila u Drugoj i Devetoj beogradskoj gimnaziji.

Imala je običaj da pred tromesečje tiho čita ocene, kada je svakom učeniku govorila "stanje ocene" iz njenog predmeta.
Tako je nekima rekla "između 2 i 3", nekima "između 3 i 4", i tako dalje...

Jedna moja školska drugarica je tada priupita: "Koju ste ocenu upisali (u dnevnik)?"

Profesorka Gordana joj odgovori: "Onu koju sam prvo rekla." (čitaj - nižu). :mrgreen:

Šta reći, profesorkin diplomatski odgovor, nema šta... :mrgreen: :lool:

Kada smo vec kod skole, profesor muzickog kaze skolskom drugaru (koji inace izgleda kao karikatura a i vazda je bio nestasan): "E lepi, aj' skokni po kredu."
Ovaj se vraca cio i vedar: "Za kredu hvala a za ono lepi izvini"

Isti akteri:
"Znas li Gorane koja je razlika izmedju tvog oca i Dostojevskog?"
"Ne"
"Dostojevski je napisao Idiota a tvoj otac ga je napravio"

Čuveni pad još čuvenije Karle... :D :lool:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s_pVEjaMFts[/youtube]

Lekari rade svoj posao i spašavaju čoveka. Šta god da je uradio, oni imaju tu obavezu. A posle kada se oporavi koliko treba, odmah u zatvor da ga strpaju, po mom mišljenju, doživotno. Ovde u poređenju dece i njega, nisu lekari ništa krivi. Krivi su mediji koji konstantno prenose novosti o njemu, svaki sekund, i javnost koja to pomno prati. Dok za decu uvek bude suprotno, mediji jednom napišu nešto o nekom detetu, a ako društvene mreže naglo prošire nešto o nekom detetu, onda tek tada mediji češće pišu. I naravno javnost se tek tada uključi.

Naravno da nisu lekari krivi. Potrebno je nekako naplatiti njihovo vreme i resurse kod ovakvih slučajeva koji su se desili isključivo krivicom pacijenta. Da li to uraditi kroz veće osiguaranje rizičnih kategorija, većim novčanim kaznama gde je to moguće, ne znam.

Znam samo da bi trebal zabraniti svako izveštavanje o ovom bolidu i žestoko ga kazniti kada to uslovi dozvole.

Vrh