Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kako ne mogu da se građani već jednom organizuju, da rasture ove bedne sendvičare i njihove bedne štandove.
Naravno, mislim na ovu gamad sa slike, ali i na svu ostalu istovetnu gamad sa ove tzv. političke scene.
Vic u vicu: foru je napravio neko ko očigledno nije bio u vojsci, puška je rasklopljena i vojnik gleda koliko je cev prljava (skinut je pokopac sanduka, izvađen nosač zatvarača sa klipom i sve ostalo...).
Ma naravno, nisam hteo da ispadnem sitničav i nadam se da mi ta "veština" nikada neće biti potrebna, ali da bi imao smisao za humor i da znaš da napraviš pravu foru ipak zahteva da se ima nešto u glavi ... a i životnog iskustva.
Ja sam uživo gledao kad je mučenik očistio i sastavio pušku, greškom stavio pun okvir , repetirao/ubacio metak u cev i onda rešio da proveri da li sve funkcioniše povuče okidač i opali. Čuje se pucanj i vidimo ga kako u strahu drži opet punu pušku kreće vika , jedni izbaci dugi odloži pušku. Genijalac opet repetira i opet ubacuje metak u cev. A onda vrhunac priče reši da uradi vizuelnu inspekciju cevi. :bash: :bash: :bash:
Znači meni je skratio bar 10 godina život.
Dotrčavam i uzimam mu pušku.
Zeznuo se što je stavio okvir (još pun), mislio je da će zatvarač da ostane u otvorenom položaju i tako vidi cev.
Ovo što ću sada napisati komotno može u Smehoteku, pošto sam se lepo nasmejao i dugo ću to pamtiti.
Pre nekoliko dana u MAXI-ju, jedna dama od nekih 40-45 godina kupuje nekoliko suvomesnatih proizvoda, i za svaki proizvod traži da joj prodavačica odmeri 150 grama.
Poslednji proizvod koji je dama zatražila bio je kulen.
Prodavačica joj iseče i izmeri 160 umesto traženih 150 grama, i onda je lepo priupita: "Može li 160 grama (?)."
Dama joj ovako odgovori: "Izvinite, ali NE." :lool:
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.