Šta je novo?

Smehoteka

Ulica u Čačku

35bdmie.jpg

Ko želi da izbegne služenje vojske, evo rešenja :lol: Umro sam kad sam pročitao. :lool:

2r3chdy.jpg

Ili je falsifikat :) jer sam ovu foru pročitao još pre par godina, ili je neko istu foru stvarno poslao vojnom odseku :laugh:

Jedan mejl :lol:

POZDRAV OD...

Hteli ste da preskočite NY šoping u Delta City-ju? Skupo vam je u Zari, Mangu i Maxi-ju? Radije biste iskoristili beli šengen da za iste pare skočite za vikend do Beča, Rima ili Budimpešte? Vi biste da pazarite isto, odmorite se u hotelu, obiđete neki evropski grad i potrošite manje para nego kod mene u Delta City-ju? No problem! Ali moraćete da kupite vakcinu za H1N1 od mene!

Miroslav Mišković, novembar 2009

:lol: ajoj, dobar, dobar!!! :lol:

Двоумио сам се да ли да ставим ово у смехотеку или црну страну медаље, ал по принципу "always look on a bright side of life" ипак се одлучих за смехотеку :)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=J2ZDsqQFKoE[/video]

"брдо, значи, планине" :lool: :bash: <== помешане су ми емоције :D

strasno. Dacic kad prica, prica kao taj stranac kada bi pricao na srpskom.Ili se uplasio da ova prevoditeljka ne zna dobro da prevodi pa je pojednostavnio svoje recenice. :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

Iskreno sam začuđen ovakvim izdanjem Dačića, jer je on sve samo ne id***. Pogledajte da gde je bio 2000. a gde je danas. Kada sam počeo pažljivije da ga pratim, i čitam njegove izjave, fascinirao sam se i veštinom govora i fraziranja, ali i dubinom značenja.

Ali ovo gore je presmešno.

Познајем га. :rolleyes:

Крајем осамдесетих био је студент генерације на Факултету политичких наука. А није био штребер. Врло интелигентан, покварен и вешт. Сетите се само како је шмугнуо из куће бившег вицегувернера Дејана Симића пар минута пре упада полиције. Таман довољно да на лицу места остави саме свог кума Заграђанина, Симића и џак са 100 хиљада евра.

Овде није унапред испланирао шта ће да каже, а очигледно јако пази шта говори. Да му не излети ништа сувишно. Дуго ће да траје.

Meni je ipak vrhunac onaj dres koji su mu dali - malo degutantno. Ja razumem poruku koju su hteli da pošalju, ali mislim da su morali mnogo suptilnije to da urade, mislim, daj mogli su da mu daju i dres Partizana..

zhaba":2qyp6tm2 je napisao(la):
Pa cekaj Sizife intelektualac ne moze da ispadne ovoliko glup!! Ili moze??
Мени је више деловао као несигуран и извештачен, него као глуп.

Ја сам написао да је интелигентан, а не интелектуалац. Интересује га само оно што је везано за његову професију политичара, неће да се бакће осталим. А од својих партијско-удбашких професора научио је да не треба причати ништа више од онога што се унапред испланира ("ко зна ко то може да злоупотреби, а и треба бити тајанствен").

Зато је животињка и сигурна само када се налази у политичким водама.

Jedan copy/paste

Rešili lisica, magarac i vuk da otvore firmu.

Kaže lisica:
* Ja sam lukava, ja ću otići u opštinu i srediću nam dozvolu očas posla.
Ode lisica i vrati se za pola sata sva pokunjena - nije uspela.

Onda kaže vuk:
* Ja sam opasan i ljudi me se plaše, sada ću ja na brzinu da dobijem dozvolu.
Kad, eto vuka za sat vremena - podvio rep, ni on nije uspeo.

Tada kaže magarac:
* Idem ja sada.
Vrati se magarac posle dva sata sav srećan i vikne:
* Dobio sam dozvolu, dobio sam!

Lisica i vuk ga upitaju kako kada oni nisu uspeli.

A magarac ispriča:
* Odem ti ja u opštinu, pokucam na vrata i uđem, kad ono tamo sve
moji školski drugovi...

loooooooool
Mada meni je ipak najbolji da je Čak Noris uspeo da spusti slušalicu Olji Bećković..

Vrh