Sadnice koje su u saksijama ili kontejnerisane, mogu od početka proleća pa do kasne jeseni da se sade.Дрвеће није посађено јер је време садње завршено. Не би се ништа примило.
Није јер нема где да се одведе легално па самим тим такви радови не могу добити дозволу, нити касније пријем.Није планирана кишна канализација?
Боже здравља до краја године још 100 метараUlazimo u 9. Mesec radova.
Zavrseno 250m puta
Тако је, сви су значи 70% задовољни! Не би ја ништа посебно тамо радио, нема потребе, задовољан је народ тренутном ситуацијом!Opština Grocka oko 70% SNS, rekao bih da su stanovnici zadovoljni dinamikom radova.
Има доста тужне истине у овоме што сте написали али ја сам некако сигуран да овај посао неће бити завршен месецима и годинама, а да не говоримо о оној критичнијој и тежој деоници од ММЛ до Калуђерице, то тек неће пипнути. Мислим да исто важи и за Булевар. Можда ураде део од Цветка до Устаничке али и то је упитно. Ја би сада после избора и ЕХПО лудила био срећан кад би бар пресвукли потез од Устаничке до Калуђерице, који се распао али и то не верујемMozemo milion detalja da pronadjemo da ne valja proširenje zašto nije ovako nego onako. Svako ko koristi često Smederevac će reći hvala gnjurcu da ga širite, već 40+ godina slušamo priče o proširenju ali bukvalno svi gradski političari su obećavali! Lično sam se naslušao obećanja te sa tramvajem te bez tramvaja te ovakav projekat te onakav. Kako god, biće saobraćajno protočnije nego sada što je, to duboko verujem. Poenta je naslušali smo se priča o rešenju i projektima al niko da ga realizuje a vreme je prohujalo. Ja imam tikove od same pomisli da moram proći smederevcem, bukvano dubok udah i krenem… Ja sam mišljenja i pa neka postoji bolji projekat, ali ovi neka ga urade da ja za života prođem tuda a da su 4 trake završene. Posle vi pravite i kandidujte nove projekte, idite na javne raspave, ali do tada život za ljude koji tuda prolaze posle kraja ovih radova biće značajno olakšan.
Мислим да то није разлог, ево брзо ће се формирати власт па ћемо видети.Možda i lupim ali neznam da li mogu da se vade na privremeni organ zadnjih 8 meseci tipa privremeni budzet grada beograada pa zato da kasne?!
Mislim da je ovakav stav i mišljenje ljudi srž svih problema u drustvu.Mozemo milion detalja da pronadjemo da ne valja proširenje zašto nije ovako nego onako. Svako ko koristi često Smederevac će reći hvala gnjurcu da ga širite, već 40+ godina slušamo priče o proširenju ali bukvalno svi gradski političari su obećavali! Lično sam se naslušao obećanja te sa tramvajem te bez tramvaja te ovakav projekat te onakav. Kako god, biće saobraćajno protočnije nego sada što je, to duboko verujem. Poenta je naslušali smo se priča o rešenju i projektima al niko da ga realizuje a vreme je prohujalo. Ja imam tikove od same pomisli da moram proći smederevcem, bukvano dubok udah i krenem… Ja sam mišljenja i pa neka postoji bolji projekat, ali ovi neka ga urade da ja za života prođem tuda a da su 4 trake završene. Posle vi pravite i kandidujte nove projekte, idite na javne raspave, ali do tada život za ljude koji tuda prolaze posle kraja ovih radova biće značajno olakšan.
Za takve ocene nelegalnosti radova je nadležan Sud (neki)