Mislim da je to istinita prica, ali svejedno super su baterije, jedino treba odrzavati perlatore. Moja preporuka za kuhinjske slavine su modeli sa tus izlivom, bas prakticna stvarNekad mi neko reče da su to dva brata pa se razišli, aki ne verujem u tu priču, a mrzi me da gledam na netu!
Levi i desni Twix!
Na kraju sam bio primoran da uzmem Rosan mesac za tus jer zid nije dovoljno debeo za Grohe. I sranje je. Uzeo sam ono sto ide u zid, sa ruzom i desava se da hladna voda po malo kaplje iz ruze, iako je ne koristim u tom trenutku i malo po malo padne hladna kap na glavu... Ne secam se da sam u hotelima i iznajmljenim apartmanima imao taj problem, da voda povremeno kane iz ruze iako se ne koristi.
Druga stvar koja mi se ne svidja je kada se promeni sa tusa na ruzu, treba jedno par sekundi da krene topla voda. Ne znam da li je to tako normalno, ali bojler je odmah pored i mislim da ne bi trebalo da se desava. U svakom slucaju, nisam imao izbora, ali nikada vise ne bih uzeo Rosan. Ne kosta Grohe 3x vise za dzabe...
Moram da demantujem sam sebe, nije bio problem do baterije vec su ovi sto su ugradjivali nesto sje*******ali. Zvao sam servis, dosli i popravili za 10min, sad sve radi kako treba.Na kraju sam bio primoran da uzmem Rosan mesac za tus jer zid nije dovoljno debeo za Grohe. I sranje je. Uzeo sam ono sto ide u zid, sa ruzom i desava se da hladna voda po malo kaplje iz ruze, iako je ne koristim u tom trenutku i malo po malo padne hladna kap na glavu... Ne secam se da sam u hotelima i iznajmljenim apartmanima imao taj problem, da voda povremeno kane iz ruze iako se ne koristi.
Druga stvar koja mi se ne svidja je kada se promeni sa tusa na ruzu, treba jedno par sekundi da krene topla voda. Ne znam da li je to tako normalno, ali bojler je odmah pored i mislim da ne bi trebalo da se desava. U svakom slucaju, nisam imao izbora, ali nikada vise ne bih uzeo Rosan. Ne kosta Grohe 3x vise za dzabe...