Zanima me koliko su cvrste te zelene plasticne cevi?Ugradio sam nekoliko Rosan slavina i za sad sluze,pre neki dan sam ugradio i sebi na sudoperu pa cu da vidim da li sam sam sebi uvalio penis.
Na zalost nema Armala,kvalitet a da ne stipaju cene. Imam na kadi njihovu slavinu preko 10 god ,na njoj je originalno crevo za tus i 'slusalica'. Koje su to slavine iz Slovenije?
Bez brige,odvalice se moozda ako se nekako popnes na nju.
Jel u pitanju Herzova baterija?Jedna od prilicno fascinantnih stvari u smislu da je premasila rok očekivanog trajanja je baterija u mojoj-tuš kabini. Prethodna je procurela na holenderu koji je pukao, a koji se srafi na cevi u zidu i kupio sam drugu kod malo bolje snabdevenog lokalnog ,,Brus-Lija", secam se da je bio visok datum, a bez tusiranja se ne moze i namontirao sam je i pomislio: ,,Dok traje, traje, neka traje godinu dana, zamenicu je." Medjutim, ovo joj je 9-ta godina, ni mešač joj nisam menjao. Ne curi nigde. Jedino gde je procurivala je crevo za tuš. Ovo joj trece
Koji ti je bojler da li je upitanju protocni ili obicanImam neobican problem sa novom baterijon Rosan.
Hteo sam da ne moram da menjam cevi koje nisu fleksibilne stavio sam istu bateriju kao pre, ali kvalitet je pao u zadnjih 15 godina.
Od pocetka, kad pustim hladnu vodu, prvih par sekundi izlazi vruca voda.
Ni promena mesaca nije pomogla.
Zasto se ovo desava? Kako je tako nesto uopste moguce? Da li je problem u mesacu ili u bateriji?
Sad vidim da cu morati da ugradjujem Herz bateriju, ali i da menjam dovodne cevi.
Mislim da ti je u problemu sigurnosni ventil.