Zato sto to zavisi od spratnosti i orijentacije. U principu ti stanovi ka spoljasnjem delu kompleksa sa boljim pogledom i vecom privatnoscu svakako imaju i visu cenu po m2.Za neke stanove od 50m2 je cena bila i 3000e. Malo bzv ako imate novac da se raspitujee na forumu. Zakazete sastanak i odete pa vam mozda ponude i popust ako imate kes.
Da li se pominje moguća cena održavanja s obzirom da je će biti portir?Taj ko misli da ce stanovi da pojeftine...neka razmisle da li je za njihovog zivota pojeftinila struja ili infostan ikada .I ja sam trazio stan da kupim i sokirao sam se sa cenama na vidikovcu . To je ispalo na kraju najoptimalnije posle tromesecne potrage za novogradnjom i komfornim stanom(centralno grejanje po potrosnji...lift...agregat u zgradi,spratnost).Dok sam trazio cena je skocila za tri meseca 200e po kvadratu sto je i normalno kako izlaze iz zemlje. I taj majstor koji zida i njemu je skocila struja...voda...Sve je uvezano kao creva pa i on trazi vecu platu ko prosvetari. I svima rastu inputi. Bar znam da je investitor izuzetno ozbiljan sa ozbiljnom reputacijom nije neka garaza d.o.o zato sam i platio malo vise za taj kraj ali bar znam da ce da zavrse.Sto duze cekate to ce vam biti sve skuplje i skuplje.
Iskreno stvarno ne znam ...nisam ni razmisljao....kada puknes preko 150k...1e ili 2e ti deluje stvarno sitno i nebitno u tom trenutku kada kupujes...da mora da se plati mora i treba...a da treba da te bas oderu i ne treba znaju i oni da ce biti pobuna onda.Da li se pominje moguća cena održavanja s obzirom da je će biti portir?
Koliko para toliko muzike....Silva je okej za vece stanove (porodicne) i lokacija je skroz okej za porodicu
Medjutim za ove manje, ima boljih (a ne preterano skupljih) prilika na atraktivnijim lokacijama
Isto mislim. Mene je odbila prilicno visoka cena za stanove koji zaista vrede po strukturi, orijentaciji i spratnosti. Ali kome mikrolokacija odgovara za zivot, projekat obecava.Silva je okej za vece stanove (porodicne) i lokacija je skroz okej za porodicu
Medjutim za ove manje, ima boljih (a ne preterano skupljih) prilika na atraktivnijim lokacijama
Da, najjeftiniji su nizi spratovi ka unutrasnjosti kompleksa, koji imaju i najmanje svetlosti. Po meni najbolji su stanovi sa pogledom na Avalu.Uzimajući u obzir investitora trebalo bi da ovaj projekat bude bude dobar i kvalitetan. Cene i u ovom kraju polako rastu.
Pretpostavljam da su skuplji stanovi koji nemaju dvorišnu orijentaciju...
Između Silve i zgrade Forze (Top hill) biće još jedna zgrada... Znam da nije praksa da to investitori govore jer im ne ide baš u prilog ali plan je da u toku sledeće godine nažalost i tu krene izgradnja.Koliko kapiram ovaj 'kompleks' će imati obezbeđenje/portira 24/7?
I jel grejanje sa kalolimetrima ili ide po principu podstanice pa se deli po svakom stanu po kvm?
Na onim slikama deluje mi malo blizu ovi projekti pored, mada je moguće da uživo ima dovoljno razmaka (šteta bi bilo u tom kraju ne forsirati zelenilo, lepo bi bilo kada bi zasadili drveće)
Da, između Top Hill zgrade i Silve je takođe interna saobraćajnica budućeg naselja.