Dragi
@Poetica
Ako te OCD ne sprečava da čitas postove unazad primetićeš da je dosta toga već napisano o načinu rada, zaradi... Baš puno informacija, doduše ne u Šapcu ali NS i za poređenje Beograd su spominjani često...
Ako ti se razgovara detaljnije o OCD-u javi se putem poruke, imam i sam OCD al nije ni blizu parališući, mada je izuzetno komplikovan za objasnit
osobama koje to nemaju...
A imam i još puno toga pored OCD
A možeš detaljnije i na nekoj temi i na forumu... Ovde te niko ne zna.
Mene zaista od ovakve družine
ništa nije sramota. O svemu pričam otvoreno, a šta će reći par konzervi koji nisu ni Ally Mc Beal ili Treći Kamen od Sunca ili Vil i Grejs gledali kao mali - me ne zanima.
S obzirom da se moj OCD menjao i da sam uspevao da racionalizujem i promenim pravila u glavi, kako bih bio opušteniji i prevazišao nelagodnost koja se javlja usled neispunjenog iracionalnog pravila, nije s goreg da razmeniš iskustva sa nekim dok ne dođe čarobna pilula na red.
Ovde ljudi obavezno izuvaju goste pre gaženja tepiha i sami na tavanu gaje svoje šampinjone, jer je sve kontaminirano što drugi rade... Ne jedu po restoranima jer "kuvar može da im pljune..." Šizofreničari, paranoičari, you name it, ovde ga ima...
Ja opet imam svoje neke uvrnute varijante potpuno drugačije i takođe donekle iracionalne. Tako da slobodno, otvori se