V
Vračarac
Guest
Vi ste oni što jedu semenke sa strane i dobacuju?Ovi su oni što r
Ovi su oni što rekonstruišu Cara Dušana, 27. marta,..., a mi smo oni koji se čude kako to izgleda i koliko dugo traje.
Vi ste oni što jedu semenke sa strane i dobacuju?Ovi su oni što r
Ovi su oni što rekonstruišu Cara Dušana, 27. marta,..., a mi smo oni koji se čude kako to izgleda i koliko dugo traje.
Ovo mu dođu retorička pitanja? Pa sramota je kako mrcvare posao, naročito za ovaj patrljak trga. Recept je prost, minimum radne snage na maksimum radnih dana. Savski, četiri bulevara, Patrijarha Pavla, nastavi niz.Ko su to "ovi" i ko ste to vi ako postoje ovi?
Njih je briga što je jedan deo naroda stid ovakvog predstavljanja grada. Oni će da se hvale uspešno organizovanim F4...
Baš me zanima kako će ovo uspeti da srede do F4 Eurolige...opet ćemo da se brukamo sa nekim panelima koji zaklanjaju Fuš,Krš & Nedovrš (tm)
Video sam tog leeka pre par nedelja na terazijama, bio mi poznat al ne znam ko je (sta je) on?Ima vremena postaćeš. Pozdravlja te Beogradaki moljac.
Pogledajte prilog 135107
Није ми јасно шта чекају да склоне овог фићу и почисте овај клозет под небом?
Ne smem da lazem. Prvi pogled na predvecerje. Deluje kao corsokak. Neku svrhu moze imati u toku dana, kao mesto sastanka, cekanja ili uzinovanja.Priznaj da si sedeo ispred kompjutera i čekao da trg bude prazan, kako bi mogao da nam pokažeš kako je promašaj.