[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=817514#p817514:2hr6hrdd je napisao(la):
Lulu_NY » 27 Jan 2021 09:44 am[/url]":2hr6hrdd]Koliko negativnosti... Pa nista ne valja znaci. Mnogo je bolje sve ostaviti zapusteno, prljavo. Cak je neko prokomentarisao da li se pise free wi fi ili wi fi free.
Bolest.
PS nemam blage veze sa politikom niti me zanima ista. Super izgleda trg, osvezeno, cisto, moderno, osvetljeno, trava, cvece i drvece...ne vidite sve to?!
To se zove relativizacija. Mi ovde što kritikujemo, a i svrha ovog foruma, nije će neko ni zbog čega hejtovati nešto, nego to što posao nije dobro urađen. Dakle, ako se nešto sredi, to nije loše, ali je loše jer nije dobro urađeno. Projekat ne valja, a konačan izgled je daleko daleko od onoga što bi bilo lepo, a veoma predaleko od onoga što bi bilo savršeno.
Dakle nećemo da se zadovoljavamo ispodprosečnim, i ni ne treba. A taj diskurs, šta biste vi , da bude raspad kao što je bio, isto kao i za ono - šta biste vi , da bude močvara sa pacovima, predstavlja relativizaciju i umanjivanje sagovornikove ideje i to je jedan primitivan i zaostao način izražavanja koji odslikava zaostalost u umnoj praksi kao i u obrazovanju. Na taj način većina naroda nažalost funkcioniše i prihvata informacije, uz idealizaciju onoga ko takve stvari iskazuje, a svi znamo ko tako govori, kada se postavi neko stručno pitanje. Ovi iznad naroda to koriste da se isključe ljudi koji imaju znanja, ukusa, šlifa, a raja kao samozadovoljenje i lecenje kompleksa niže vrednosti.
Iako je za mene ovo iznad najgore, objektivno je najgore od svega to što se za loša rešenja potroše ogromne količine para. Jedan paradoks , jer logika nalaže da se sa što manje para uradi što bolje rešenje, što je ovde i moglo da se izvede. I ne samo ovde, nego na bilo kom projektu za vreme "ove vlasti" koja za razliku od "one vlasti" bla bla.
Osnovno oružje , kao što svi znamo, je ta relativizacija, i kad god naletim na nekog na netu da priča o onome šta je bilo za prethodnu vlast, sve mi je jasno ko je i šta je i kako razmišlja. PA isrped nosa ti poturaju polurešenja za ogrone pare, ti ćeš sam sebi stvoriti izgovor kako je bolje nego prosla vlast. To je jedna duhovna i karmička tuga.