[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=805017#p805017:1g71dlo7 je napisao(la):
Duleban97 » Sub Dec 19, 2020 10:33 pm[/url]":1g71dlo7]Moram da primetim da je jedan forumas nedavno jako dobro opisao "Beogradjane" i stvari vezane za trgove, i kad bolje razmislim stvarno trgovi nisu neka "stvar" u Beogradu. Cak i Trg Republike je onako... meeh.
Ali ta histerija "jao sklonili zardinjere sa trga republike, uzasno..." je meni komicna. Meni se povraca posle 5sec gledanja Vesica i ostalih bolida na televizoru, ali ne mislim da je sadasnji Trg Republike grozan, da li je najbolji trg na svetu? Nije, ali je daleko od groznog, a rekao bih i da mi se svidja u odnosu na prethodni izgled. Glupo je ako Vesic kaze da je g*** ruzno, da je ocutim dve sekunde, i nosen svojom ostrascenoscu samo zato sto je to Vesic rekao, kazem NE, g*** JE PREDIVNO!.
Ovo ne menja cinjenicu da je Vesic jedan ljigavi varvarin. Ali koristiti estetske kriterijume i argumente za politicku kritiku je glupa taktika, jer se taj bumerang uvek vraca nama u glavu. Jer onda isti ovaj ljigavi Vesic pokaze u jutarnjem programu kod bolida Sarape slike raznih nekih gradova iz Nemacke (gde su ta uza gradska jezgra, sva pod zastitom UNESKA i cega sve ne...) i pokaze slike i onda se okrene u kameru i pokaze plabsu i kaze evo vidite kakav mi trg gradimo, i uistinu to je onda tesko odbraniti. I ako obratite paznju to sto "Beogradjani" zameraju da nema zelenila, trave ili cega vec ne na trgu, jeste upravo ono sto je ovaj korisnik naveo (zaobravih ime), da beogradjani brkaju park i trg.
Trg Republike mi je sad prosto okej.