Овде су настављени радови, али се радници највише баве уградњом рефлектора - усмерених према реци - у ивицу шеталишта:
Ново уређење изложбеног простора за макете у сали Задруге; кажу да хоће да назначе атмосферу као у будућем хотелу "Сент Риџис":
Макету БнВ су усправили уза зид:
У сали је сада само макета Куле са Тржним центром:
Кров на макети ТЦ се диже притиском на дугме:
Има потенцијалних купаца станова; док сам ја био у сали било их је два, седели су и разговарали с домаћицама изложбено-продајног простора. Један разговор се одвијао на енглеском, а домаћица га није знала баш добро - на пример, ниједном није употребила енглеску реч за "кулу", већ је све време употребљавала баш ту, српску, што није звучало добро.
Леви, сиви део до аутопута и Газеле је јавна гаража; чини ми се да су рекли да ће бити 2.700 паркинг места у њој:
Булевар поред ТЦ у смеру ка аутопуту (пролази испод њега) и Београдском сајму; да сам као мали за играње имао бар делић ове чаролије - сви аутомобили имају упаљене и фарове и задња светла, поред сваког дрвета је упаљен рефлектор, прозори су изнутра осветљени, горе уличне светиљке, ту су таксисти, пешаци, купци, сунцобрани, клупе, ограде, зеленило ...: