Jednom ti je već pojašnjeno. Nije ti pomoglo, opet nisi razumeo. Mada, sad već mislim da se praviš da nisi razumeo...ali, ok...evo još jednom, nije mi teško, razumem da postoje situacije kada treba više puta objasniti. Zamolio sam te da pogledaš moje ranije postove, i da ćeš tako sam zaključiti na šta sam mislio (ako si već tako zbunjive prirode), ali umesto toga ti si odgovorio u stilu ''ae da se svađamo''.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=381027#p381027:1hf2lztj je napisao(la):laki72 » 13 Apr 2016 10:49 pm[/url]":1hf2lztj]
Ti si se pogresno izrazio, jer niti u javnosti, niti na forumu nije postignut konsenzus ("svi smo se slozili") oko maksimalne komercijalizacije...
Nisi se pogresno izrazio, vec govoris kao neko ko je deo ekipe koja cini investitorski tim, a oni su se svakako slozili...
Napisao sam ovo 30.03.2016.
viewtopic.php?f=21&t=197&start=14275#p378638ako neko želi što više ljudi koji troše keš na obali (smatram da investitor ovde to želi), onda neće privući te ljude tako što ih ''nagura'' na plafon 10 metara širine...
Nema ni potrebe, a i mrzi me da tražim isto to napisano i ranije.
Jasno je iz mojih napisanih stavova na temi da mislim na to da investitor želi što je moguće veću komercijalizaciju buduće obale, i da smo svi razumeli da investitor ima tu želju, da se svi slažemo da se želi postići što je veća moguća komercijalizacija buduće obale od strane investitora. Uopšte se ne ulazi u to da li neko podržava tu želju investitora ili ne, nego se samo konstatuje da smo svi razumeli koju želju ima investitor u tom pogledu, da se svi slažemo da se želi (od strane investitora) postići visoka stopa komercijalizacije obale.
E sad...ako ti je zanimljivo da se i dalje praviš blesav da nisi razumeo, ti nastavi da izvrćeš, spinuješ, da se baviš verbalnom gimnastikom...jaka stvar. Neću i treći put da ti pojašnjavam svoj stav, ako nisi u stanju da ga razumeš, šta da ti radim... 8)