Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Tako su počeli i u ovom prvom delu projekta ;)

restoran_savanova_2.jpg

Izgradnju škole i vrtića u "Beogradu na vodi" finansiralo je istoimeno preduzeće, što je jasno naznačeno i u građevinskoj dozvoli. Vrtić je odlično ispao, za školu imam određene zamerke koje se ne tiču samo stepeništa, već i upotrebe određenih materijala koji nisu adekvatni za ovakvu ustanovu.

Pogledajte prilog 253298

Inače, u vezi sa raspravom o održavanju javnih površina u ovom naselju, korisno je baciti pogled na oglas "Navodnog Beograda" za saradnika za održavanje na javnim površinama ;)

To što je, međutim, održavanje javnih površina dato na odgovornost jednom privatnom investitoru dugoročno nikako nije dobro.
Jel mislite na fiskulturnu salu koja je u staklu ili na nešto drugo? Rekli su nam da je neprobojno staklo.

Zar je nama toliko dobro u zivotu da nam je problem jedan sator koji je trajao tacno jedan dan? Imamo mi mnogo vece probleme od jedne pevacice koja pravi slavlje.

realno to nije problem. nama ogromna vecina naroda uziva u turbo folku, bili caci ili ne caci, studenti ili krimosi, mi smo tu najjaci da popijemo i izrazavamo primitivne emocije
sto bi se cudili jednom satoru? nema potrebe

Počeli su radovi u parku kod Bristola, prema potvrdi o prijavi radova, rok je baš ambiciozan - avgust 2026.

Поштовани,
Да ли се зна како ће бити организован саобраћај у Браће Крсмановић - двосмерно или једносмерно у контра смеровима (са оном новом трасом на месту некадашње пруге). Како ће иначе бити оргнаизовати саобраћај у том крају (Травничка, Карађорђева, Црногорска).

Vrh