Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Preduzeće "Beograd na vodi" kupcima stanova obećava komunalni red, a onda pušta zakupce lokala da divljaju.

Ne samo da klima na prvoj slici nije uklonjena ni posle dva meseca ili makar stavljena u masku, nego su se i komšije zakupci pridružili...
612d702a854913fe30c6b15d717abcf2.jpg
95a1e671d02a53fcc0b346ca6dd5e3c4.jpg

Klošari koje obezbeđenje koje je BW izabrao i nametnuo stanarima ne tera "jer im nije u opisu posla". U opisu posla im je da ne rade ništa i primaju platu.
6ff8ca147c4feb6553014211d5933ee5.jpg
A zašto bi ih terao ako ih niko ne tera ni iz drugih delova grada?
Tih ljudi ima sve više i na svakom koraku...velika većina njih je iz južnih delova Srbije (razna mesta su u pitanju) i jasno je da deluju organizovano. Jel postoji neki zakon protiv skitnje (ili nešto tog tipa), pa da se makar pohvataju i registruju, da se zna s kim imamo posla ili je to previše da se traži od komunalne milicije? Šta uopšte oni i rade? Da li mi moramno da ih učimo svom poslu?
Pored raznoraznih idiota koji kampuju po gradu verujem da ovi problemi prolaze neprimećeno ali doći će valjda i to vreme da se neko prihvati posla i krene da se bavi poboljšanjem života građana..!

I hotel "St. Regis" se ugledao na vašarište ispred Galerije i dodao još jedan red stolova u svom kafiću u prizemlju, čime je zauzeo deo šetališta.

Inače, "Beli" imaju ispostavu u Beogradu na vodi, ali ne reaguju ni po prijavama, a kamoli samoinicijativno. Šetaju se naseljem, ali ništa ne vide...
Ma neka pišu žalbe stanari...ako im smeta.
Zašto bi se mi brinuli?

Екипа са Зеленог венца и некада Савског трга се сели ближе новом центру града и његовом чворишту испод Газеле.

Nema druže život u zlatnom kavezu, jedino Vučić da vas ogradi bodljikavom žicom i postavi polićajce da blokiraju ulaz klošarima u obećano naselje.

Ja kad sam svojevremeno zvao komunalce da isteraju beskućnika iz ulaza u kom sam živeo jer je legao da spava posred stepeništa gde su ljudi prolazili, rečeno mi je da nisu nadležni. A onda mi je obična policija rekla da zovem komunalce.

Nastavlja se blokiranje prolaza od strane nezajažljivih zakupaca. Nije im dosta polovina prolaza, mora ceo i parkovska klupa pride!

Komunalna milicija se uglavnom ne javlja na telefon po pola sata... Kad stanari i dočekaju da se neko javi, prime prijavu i ne urade ništa.

Upravnik zgrade i "Beograd na vodi" navodno upozoravaju zakupca, a zapravo su u dilu sa njim. "Beograd na vodi" uvek prednost daje zakupcima lokala od kojih prihoduje par hiljada mesečno, a ne radi ništa po reklamacijama stanara od kojih je svaki platio minimum 300 000 za stan. To čeka svakoga ko kupi stan od ove firme.

FM operater Atrium, koga svaki stan plaća 100e mesečno, ne radi ništa. Nije im u opisu posla, kažu.

Snimljeno danas. Tako je svaki dan. dan.
c5192f421e6c59605bb41340f5f4fb9e.jpg
0949911c8aa09a340eddc9bc7cc24e48.jpg

Sent

Vrh