Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Preduzeće "Beograd na vodi" kupcima stanova obećava komunalni red, a onda pušta zakupce lokala da divljaju.

Ne samo da klima na prvoj slici nije uklonjena ni posle dva meseca ili makar stavljena u masku, nego su se i komšije zakupci pridružili...
612d702a854913fe30c6b15d717abcf2.jpg
95a1e671d02a53fcc0b346ca6dd5e3c4.jpg

Klošari koje obezbeđenje koje je BW izabrao i nametnuo stanarima ne tera "jer im nije u opisu posla". U opisu posla im je da ne rade ništa i primaju platu.
6ff8ca147c4feb6553014211d5933ee5.jpg
A zašto bi ih terao ako ih niko ne tera ni iz drugih delova grada?
Tih ljudi ima sve više i na svakom koraku...velika većina njih je iz južnih delova Srbije (razna mesta su u pitanju) i jasno je da deluju organizovano. Jel postoji neki zakon protiv skitnje (ili nešto tog tipa), pa da se makar pohvataju i registruju, da se zna s kim imamo posla ili je to previše da se traži od komunalne milicije? Šta uopšte oni i rade? Da li mi moramno da ih učimo svom poslu?
Pored raznoraznih idiota koji kampuju po gradu verujem da ovi problemi prolaze neprimećeno ali doći će valjda i to vreme da se neko prihvati posla i krene da se bavi poboljšanjem života građana..!

I hotel "St. Regis" se ugledao na vašarište ispred Galerije i dodao još jedan red stolova u svom kafiću u prizemlju, čime je zauzeo deo šetališta.

Inače, "Beli" imaju ispostavu u Beogradu na vodi, ali ne reaguju ni po prijavama, a kamoli samoinicijativno. Šetaju se naseljem, ali ništa ne vide...
Ma neka pišu žalbe stanari...ako im smeta.
Zašto bi se mi brinuli?

Екипа са Зеленог венца и некада Савског трга се сели ближе новом центру града и његовом чворишту испод Газеле.

Nema druže život u zlatnom kavezu, jedino Vučić da vas ogradi bodljikavom žicom i postavi polićajce da blokiraju ulaz klošarima u obećano naselje.

Ja kad sam svojevremeno zvao komunalce da isteraju beskućnika iz ulaza u kom sam živeo jer je legao da spava posred stepeništa gde su ljudi prolazili, rečeno mi je da nisu nadležni. A onda mi je obična policija rekla da zovem komunalce.

Vrh