Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

To je Trafo stanica i buduća zgrada Alegra će gledati na nju...

Inače su jutros kao i prethodni dan krenuli baš rano sa skidanjem celine 6 a danas skinuše i celinu 5, u 7:00 ujutru je dizalica već bila na položaju, sutra bi trebalo pretpostavljam da skinu celinu 3 i onda ostaje celina 4 srednji deo mosta ...

Pocela priprema za drugi vrtic

IMG_2246.jpeg

Ne znam da li sam na pravoj temi, ostavicu ovde jedan link sa X.
Mislim da nije tacno, da bi ovakve stvari bile osetnije tj vidljivije, izazvale histeriju, ali opet, skloni smo da ignorisemo slona u sobi

Nista se ne razumem u ovo sleganje, citala sam da onaj stadion sto se pravi, nesto temelji pucaju, tone...ali ponavljam, nista ne znam,imate li vi neki info? Ovo je Bg na vodi
Nemojte da padate na svakojake fore.....ovaj decko ocigeledno nema pojma i siri lazi na mrezi.
Neznam zasto ili koju mu je cilj, ali bolje idite sami pa proverite.

"On je pojasnio da se iznos od 200.000 EUR dnevno odnosi na plaćanje PDV-a na osnovu prometa svih zakupaca u okviru Beograda na vodi.

U prezentaciji koju je održao pokazao je da je Srbiji uplaćen ukupan porez u iznosu od 1,1 mlrd EUR,"

Poslednja izmena:

Prilozi

• beograd_na_vodi_210525_tw1024.png
    beograd_na_vodi_210525_tw1024.png
    1,1 MB · Pregleda: 22
Pretpostavljam da se sve specijalne privilegije i izuzeća od propisa iz osnovnog leks specijalisa primenjuju i na novo osvojeni teren?

Ovim planom je predviđeno rušenje svih hala na Sajmu zbog gradnje malog Expa i gradnja kula od 120 i 90 metara oko Sajma. Moramo da sprečimo ove štetočine!

Vrh