sergio_spector
Higher intermediate
Snimak od jutros 22.04.2025
Обезбеђење града Београда и Бели пропо.Ali lik unajmi dizalicu tu ima gomila kamera i uradi sve i oni ne izvale
Pa ovo je ono što smo i ranije pričali, u ovom gradu više niko živ ne zna ko pije, a ko plaća. Treba ti jedna nalepnica grba i možeš šta hoćeš.Ali lik unajmi dizalicu tu ima gomila kamera i uradi sve i oni ne izvale
Najveca placka u Evropi, hahaha......Dvoglavi Arapin.
Poput onog džingla "daću vam dva zla za jedno dobro".
Verovatno najveća pljačka u Evropi u poslednjih 30 godina za koju je pitanje da li će iko odgovarati.
Trećinu života sam proveo preko, imam i njihove papire koje nisam stekao rođenjem već životom tamo.Najveca placka u Evropi, hahaha......
1. Ti nemas izgleda pojma koliko se ostatku Evrope krade, sume su vecde nego ceo BDP Srbije.
Tako da, ne, nije daleko najveca placka (pogledaj Fizer i Evropska unija, skandal oko maski u to vreme, vakcine, sada pare za vojske itd.).
2. Mislis znaci, da bih bilo bolje da je ostalo sve kao pre BnV? Kada je tu bila mocvara, skupljali se narkomani i bezkucnici? Djubre i lom svuda?
Ja se ne slazem i kako redovno vidim na promenadi, ljudi su vrlo rado u BnV i hvale se time.
3. Ako ti nemas pare da kupis tamo stan (i ja nemam) nemoj da pljujes po celoj prici. I da, slazem se da je velika korupcija u igri, 100%!
Ali gde nije, od uvek je kod nas bila korupcija, dali ides kod lekara, kod notara ili oko PDVa. Ti jos nikada nisi preko veze nesto dobio ili sredio, a?
Otplivali par stotina metara uzvodno do Beton HaleI sad ima narkomana tamo, samo su u udobnom.
Pa kad su za sve osim za lopovluk neograničeno nesposobni.Ali lik unajmi dizalicu tu ima gomila kamera i uradi sve i oni ne izvale
Што би рекли фанови БНВА, лепше је ноћу. Видео од 1.50 - 2.10 као пост апокалиптични социјалистички град
Najveca placka u Evropi, hahaha......
1. Ti nemas izgleda pojma koliko se ostatku Evrope krade, sume su vecde nego ceo BDP Srbije.
Tako da, ne, nije daleko najveca placka (pogledaj Fizer i Evropska unija, skandal oko maski u to vreme, vakcine, sada pare za vojske itd.).
2. Mislis znaci, da bih bilo bolje da je ostalo sve kao pre BnV? Kada je tu bila mocvara, skupljali se narkomani i bezkucnici? Djubre i lom svuda?
Ja se ne slazem i kako redovno vidim na promenadi, ljudi su vrlo rado u BnV i hvale se time.
3. Ako ti nemas pare da kupis tamo stan (i ja nemam) nemoj da pljujes po celoj prici. I da, slazem se da je velika korupcija u igri, 100%!
Ali gde nije, od uvek je kod nas bila korupcija, dali ides kod lekara, kod notara ili oko PDVa. Ti jos nikada nisi preko veze nesto dobio ili sredio, a?
Ne znam za vas, meni ovaj komentar vredan banovanja.
Od svih pojava vrednih prezira, na samom vrhu mi je da me prave budalom ovakvim komentarima, i to još ovako nepismeno. Bezobrazluk najgore vrste.
Tri "tačke", sve tri relativizacija i spinovanje.
Ne znam za vas, meni ovaj komentar vredan banovanja.
Od svih pojava vrednih prezira, na samom vrhu mi je da me prave budalom ovakvim komentarima, i to još ovako nepismeno. Bezobrazluk najgore vrste.
Tri "tačke", sve tri relativizacija i spinovanje.