Čitav koncept Terazijske terase je obesmišljen ovakvim Beogradom na vodi.Trgic izgleda fenomenalno, jedva cekam da BnV preuzme Terazijsku terasu.
Тргић је жешћи промашај. А тераса која удара у стамбени блок нема смисла.Trgic izgleda fenomenalno, jedva cekam da BnV preuzme Terazijsku terasu.
Bolje i takva terasa nego da ostane ovakva kakva jeste ili da neko sazida zgrade uz ulice koje selu taj pravac Terazije Karađorđeva...Тргић је жешћи промашај. А тераса која удара у стамбени блок нема смисла.
Ја сам то исто више пута помислио. Када сам погледао неке слике из касних 80-их година, заиста сам се негативно изненадио колико је Београд и тада објективно лоше изгледао. Сиве и запуштене фасаде, страћаре, неуређене културно-историјске целине. Чак сам видео и слику победника који је ишаран неким жврљотинама.Ја замишљао да је у време Југославије све било под конац, фасаде ,комунални ред, паркинг, улице без рупа, а да су онда дошли дивљи и отерали питоме. Убиће нас романтизовање прошлости.
Dvoglavi Arapin.
Šta se čudimo, po nekoj statistici 28% stanova u Beogradu je neusejeno i prazno…u BW još 30-40% je stan na dan koji sad ne funkcioniše najbolje…Mrzi me sad da screenshot-ujem iz snimka, ali ako pogledaš detaljno, imaš čitave delove gde zgrade imaju po jedno svetlo upaljeno u njima.
Nije me mrzelo da guglam, ne nalazim podatak da je Indijac, već Arapin, rođen u UAE.Iz ove tačke gledišta, 2025, Beograd na vodi je pljačka, sa tačke gledišta 2013, on je u pravu. Čovek nije Arapin nego Indijac.
Daj drugi deo problematike, a ovo "dvoglavi Arapin" onda shvati metaforički. Objasni kako se to 2013 nije videlo da je u pitanju pljačka?Mohamed Alabbar, a prominent business leader and founder of Emaar Properties, the developer behind the Burj Khalifa, has Indian origins. He was born in Dubai in 1956 to parents who had migrated from India.
ja iz Negotina XDOvo kao kada me Bugarin na Negotinskom buvljaku ubeđuje da je lamera nova i nekorišćena.
A ove poslednje rečenice ko da je Vučič sagovornik.Sve je to isti prdež.