Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Mozes pricati sta hoces, ali cinjenicu su cinjenice, a to je da ni Sergia ni mnogih drugih ne bi bilo da nije bilo Vlogzile. Entuzijasta sa sesirom se prvi setio da napravi takav kanal, sve ostalo je istorija. Da li je tacno da Vlogzila povremeno iznosi dezinformacije? Tacno je. Da li je tacno da Sergio edituje video bolje? Jeste. I bas zbog editovanja ja vise volim da pratim Vlogzilu, jer meni ne trebaju nasminkane zgrade, doterane boje i ostalo, zelim videti ulicu onako kako izgleda. Da li Sergio pokazuje djubre na ulici? Ne pokazuje. Vlogzila i to prikazuje i komentarise. I ne edituje ga. Vlogzila prikazuje gradilista Beograda, nekome moze biti zanimljivo da prati sva gradilista i ona manje vazna, nekome ne. To je kompletan informativni kanal na tu temu. Sta Sergio pokazuje? 90% videa je BNV zato sto se jedino tamo moze dobiti lepa slika, tako da kanali uopste nisu za poredjenje.
Nije se ni on prvi setio vec ovaj kanal: https://www.youtube.com/@BEOGRADNAVODI/featured
Prvi klip Beograd na vodi snimio je pre 6 godina...

Vlogzilla je dobar lik, pozitivac, raduje se iskreno napretku radova, npr. oko lozionice je jako investiran.
Sergio je isto tako sjajan lik, njegovi prikazi buducih projekata su mnogo dobri.
Obojica radite sjajan posao.

Od tih naših jutjubera mi je najbolji onaj lik sa beogradske.rs. Pristojan čovek, deluje kao da dolazi sa građevinskog fakulteta ili tako nešto. Pratim većinu, i svi su ok osim vlogzile koji briše komentare kritike. Plus je malo nepismen čovek.

KOVAC je od skoro poceo da izbacuje dobar sadrzaj, treba ispratiti i njega

Od tih naših jutjubera mi je najbolji onaj lik sa beogradske.rs. Pristojan čovek, deluje kao da dolazi sa građevinskog fakulteta ili tako nešto. Pratim većinu, i svi su ok osim vlogzile koji briše komentare kritike. Plus je malo nepismen čovek.
Ja sam vlogzili nedavno napisao komentar da ako se vec trudi da ima takav kanal, trebalo bi da dobro proveri informacije pre nego sto nesto izjavi, ili da se barem ogradi da nije siguran sta je tacno u planu. Posle toga me blokirao. :) Ali nema veze, pratim ga. I ostali kanali nisu losi, i svaki je originalan.

Meni je bio najjači kada je okačio video pre par godina o renoviranju šetališta Lazaro Kardenas u blokovima. I on otišao na savsko šetalište, snima i kao eto po nekim portalima (mislim da je pominjao beobuild) pišu kako se ovo šetalište renovira a ja ne vidim radove nigde. I ide 10 minuta i proziva sve žive. I onda kada je skapirao da se zaje*******ao samo obrisao klip :D

Posle toga je nastavio da se svadja sa komentarima na beobildu dok je snimao nesudjeni akvapark u blokovima :gobb:
A nije mu strano da odavde skine slike i pokupi informacije pa da i potura kao njegove "eksluzive"
i zato njegove klipove gledam bez tona, zna da se svadja, malo da slaze, kraducka, a dosta i lupeta
Ali ima moje postovanje sto i po kisi i po snegu i na 40c izadje i snima porojekte po Beogradu

Mozes pricati sta hoces, ali cinjenicu su cinjenice, a to je da ni Sergia ni mnogih drugih ne bi bilo da nije bilo Vlogzile. Entuzijasta sa sesirom se prvi setio da napravi takav kanal, sve ostalo je istorija. Da li je tacno da Vlogzila povremeno iznosi dezinformacije? Tacno je. Da li je tacno da Sergio edituje video bolje? Jeste. I bas zbog editovanja ja vise volim da pratim Vlogzilu, jer meni ne trebaju nasminkane zgrade, doterane boje i ostalo, zelim videti ulicu onako kako izgleda. Da li Sergio pokazuje djubre na ulici? Ne pokazuje. Vlogzila i to prikazuje i komentarise. I ne edituje ga. Vlogzila prikazuje gradilista Beograda, nekome moze biti zanimljivo da prati sva gradilista i ona manje vazna, nekome ne. To je kompletan informativni kanal na tu temu. Sta Sergio pokazuje? 90% videa je BNV zato sto se jedino tamo moze dobiti lepa slika, tako da kanali uopste nisu za poredjenje.
Mislim da svih njih ne bi bilo da to nije kao dobru promociju prepoznao marketing tim SNS-a.

20241113_111843.jpg

Javni objekat

Ovo je nešto novo?

Screenshot 2024-11-14 at 07.20.36.png

Gledajući ovaj snimak, nameće se zaključak da dok se grad guši u saobraćajnim gužvama, malo niže od Gazele postoje dva mosta koja se do sada skoro i ne koriste...

Визионари за 45 година власти нису попунили рупе у центру града, нити обновили оно што је бомбардовани. Визионари само заобишли дивља насеља, нису провукли ниједан булевар кроз њих и иза њих градили модерна насеља. Маштамо на велико а не можемо да средимо основне ствари да би град изгледао као град. Исто је и данас, све визионари до визионара.

Sreća sadašnji vizionari teraju metro od železnika do BNV... će da progledamo kad ga naprave.

U mojoj zgradi se to radilo pre 25 godina pa se lepo ubaci sijalica u dzem i niko nece da je skine. Bez kamera u to vreme. Bili smo ispred vremena. U poslednje vreme toga nema izgleda da su se preselili...
Idu u Minsk da vidis kako je. Nema kamera, nema dzema, I ne krade se, i ne lome se klupe i nema grafita, jer kad nekome padne na pamet da to uradi, pokazu ga na svim televizijama, a onda strpaju u zatvor na par godina.

LMAO

"Sada je došao na red i metro, a trasa je odabrana tako da najpre pokrije najopterećenije pravce."

"među njima je i metro, sistem čija izgradnja je počela tek u današnje vreme"

Za metro verovatno nema para...

Pre par godina projekcija je bila oko 4.5 milijardi eura, danas je to minimum 6-7 milijardi. Beograd ne može nikako, a čak ni Republika ne može lako toliko da se zaduži sa ovim nivoom društvenog proizvoda. Postavlja se i pitanje da li je u radu da se Republika toliko zaduži (5-10% GDP-a) zbog lokalnog beogradskog projekta. Metro ne može na koncesiju, jer neće biti profitabilan tako da od toga nema ništa u skorijoj budućnosti.

Poslednja izmena:
Vrh