Nisi mi odgovorio koliko plata treba da dobiješ (zaradiš) za 1m2 mog stana, čisto da i ja procenim gde si ti?Zivis u zgradi u sred nicega, okruzen krsem i lomom sa svih strana i imas toplanu koja ti pusta dim u dnevnu sobu.
Hvala za info. Pošto gledam da u Q1/2024 kupim jednu ili dve investicione nekretnine zanima me koje je naselje u pitanju, jer po ovome što si napisao rekao bih da bi stan u toj zgradi/naselju bio dosta dobra kupovina radi investicije, obzirom da stanovima u zgradama tog tipa neće padati cena.Moj portir je fensi covek, govori pet stranih jezika, trenira borilacke vestine i glumio je zavodnika u spotu jedne nase pevacice. To kazem cisto da se zna da se radi o coveku manekenskog izgleda, ali vrlo prijatnog i elegantnog, koji ti daje osecaj da si elita kada ulazis u zgradu.
Toplana je na gas, i taj "dim" koji se vidi je ništa drugo do obična vodena para.em ne moze da se dise od toplane
Ja se sećam da si u nekoj od tema pričao/replicirao nekom članu da rešavaš probleme demencije, pa sam stekao utisak da si doktor ili tako nešto, što sad ne mogu naći da se pozovem na taj tvoj post jer si zaključao profil i ne mogu da pogledam tvoje postove.To sto pitas za platu takodje prikazuje da osim finansijski ti i mentalitetom pripadas nizoj srednjoj klasi.
Naravno da mi u visim krugovima nemamo platu jer ne radimo kod nekoga za platu, ne secam se ni kad sam poslednji put nekoga pitao koliku platu ima, ne krecem se u takvim krugovima jednostavno.
Dobro možda i jesi u pravu možda to i nisu neke pare globalno ili na nivou Srbije gledano, ali hajde da to moje pitanje preformulišem u koliko porodica živi od tvog biznisa?Ti ako si i sad zaradio neke solidne pare (solidne pare za tvoje uslove), vidi se da si u glavi i dalje niza srednja klasa i to se nece promeniti, koliko god para imao.
Ja bi na tvom mestu otišao u salon, predstavio se da sam kupac, recimo ove S klase, tražio test vožnju i posle test vožnje kao fol tražim parking mesto i ako ti oni kažu "parkiraj tu na trotoar" onda bi ušao u priču kako taj auto ne bi trebao da bude tu parkiran zbog toga i toga, pa ćeš na osnovu njihovog odgovora proceniti da li su tu trajno ili privremeno.
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Proš'o me je trol mod, ne mogu ceo dan tako, nisu svi zaludni kao ti.Hvala za info. Pošto gledam da u Q1/2024 kupim jednu ili dve investicione nekretnine zanima me koje je naselje u pitanju, jer po ovome što si napisao rekao bih da bi stan u toj zgradi/naselju bio dosta dobra kupovina radi investicije, obzirom da stanovima u zgradama tog tipa neće padati cena.
Pored BNV, K distrikta i Novog Dorćola koje sam već gledao, i gde nije takva priča, planiram da pogledam i Merin Plazu kod Hrama, Kalemegdan park... e sad možda sam nešto prevideo i postoji još neka zgrada koju treba evaluirati, stoga sam otvoren za predlog zgrade/naselja sa kojim ti imaš dobra iskustva.
Hvala ti unapred na odgovoru.
Toplana je na gas, i taj "dim" koji se vidi je ništa drugo do obična vodena para.
Ja se sećam da si u nekoj od tema pričao/replicirao nekom članu da rešavaš probleme demencije, pa sam stekao utisak da si doktor ili tako nešto, što sad ne mogu naći da se pozovem na taj tvoj post jer si zaključao profil i ne mogu da pogledam tvoje postove.
Dobro možda i jesi u pravu možda to i nisu neke pare globalno ili na nivou Srbije gledano, ali hajde da to moje pitanje preformulišem u koliko porodica živi od tvog biznisa?
Od mog živi 40 porodica (porodice mojih stalnozaposlenih) i dodatni prihod je za još 5-10 porodica (porodice mojih eksternih saradnika/subcontractora).
Eto, nit sam te vređao, niti omalovažavao, niti na bilo koji način učinio da ova diskusija nekog unizi.
Ljudski ti prilazim i pitam, pa očekujem i da ćeš ti meni ljudski odgovoriti.
Jeдног дана, када се схвати да је мост у продужетку булевара Зорана Ђинђића неопходан, имаћемо оваква решења кроз Београд на води.
Pogledajte prilog 185020
brt moj ortak renta jednu gajbu u BnV za solarijum, kad god se vidimo žali se na raznorazne stvari koje stoje u zgrdi po hodnicima..! Nije baš sve što leti ptica...Nećbrt e krenuti nikada, kao što nije krenulo kiseljenje kupusa koje su ovde forumaši najavljivali pre 7-8 godina (hint: krenuti sa čitanjem ove teme od negde 2015-2016.)
Kome fali još jedna soba ili umesto u Maxiju zimnicu pravi kod kuće nije i neće biti u mogućnosti da kupi stan po ceni od 3-5K eur/m2 ili da ga rentira za 1-2K mesečno.
Prosto baci pogled na ljude koji tu žive pa će ti biti jasno da probleme koje imaju tranzicione ex novogradnje svugde po gradu, ili trenutne jeftine novogradnje ovde prosto nikad neće postojati.
Naravno, postojaće neki drugi problemi, npr. da li su neki Ferrari ili G klasa parkirani na parking mestu ili na trotoaru, ili problemi tipa da li će se fensi komšinica bujnog poprsja naga pojavati na prozoru, ili da li ima previše car spotera koji trče da fotkaju atraktivne automobile od komšija, ili pak problem tipa da li ću se sporazumeti sa prvim komšijom ako je stranac i ne govori srpski/engleski...
To su problemi koji ovde mogu da postoje, a problemi tipa zimnice na terasi, kiseljenja kupusa, nadrndanih penzionera, socijale u čijim stanovima se nagomilava đubre ili se gaje domaće životinje... ovde prosto nikad neće postojati.
Tako da bez brige
Не кроз кулу, али да кроз неку зграду која буде поред куле.То би значило да би мост ишао скоро па право на ”кулу”, па самим тим и тунел био кроз исту?
Ljudi koji imaju kritike na račun ovog projekta najčešće nisu impresionirani dizajnom, arhitekturom, i urbanističkim rešenjem. Kupovina stana je privatna stvar.Ja bih voleo da ljudi koji su toliko negativni prema BW daju neku alternativu. Vec sam pisao na drugim temama da sam u potrazi za stanom. Bio sam na korak od kupovine u Šabačkoj i Strumičkoj, ali sam ipak posle par setnji krajem shvatio da ne želim tu da živim i da auto ne može da mi stane u tu jbnu garazu bez nervnog sloma. Devojla me je odjavila kad sam pomenuo neku opciju na BBrdu, sto se tice Nbg west i welport su preko 4000, ostalo ne zasluzuje komentar, dacu sansu jos samo Ozonu.
I evo ja nisam pametan sta je to bolje od BW za 3500 sa pdv i voleo bih da cujem i alternativu kad se vec nesto kudi. A spavao sam 10ak puta u par zgrada u BW i nisam video nista toliko dramaticno, cak sam u nekim bio pozotivno iznenadjen malom kolicinom spoljne buke. Gledam neke ponude od preko 3000, kad odem na lokaciju pomislim da ne bih ziveo tu ni dzabe da mi daju.