Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Почетак видеа, брдо графита на подзиди и на стубовима моста...
+Zagrađene breze uz tržni centar baštama kafića, auti divlje parkirani ispod gazele.
@vradovic Zašto stanarima Bnv smeta sajam? Hiljade ljudi koji posećuju sajam bi trebali da idu na surčinska polja samo zato što je sajam trn u oku privatnika? Ložionicu slobodno zovi kafićionica.

Da vidljivo lose stvari:
- grafiti
- prolazi voz koji je isaran
- jako lozi vozaci generalno
- loodak koji vozi automobil po promenadi (pa cak i da je radnik treba mu oduzeti vozilo).
- nisu poceli da ruse sajam
- nisu poceli da ruse stari most

Vidljivo dobre stvari:
- nevidjen napredak celog projekta
- lozionica se zavrsava
- konstantna guzva na putevima obicno ukazuje na jaku ekonomiju
Нажалост више лоших него позитивних ставки. Чак и 1 од 3 позитивне је уствари лоша - гужве су ту због очајног решења саобраћајне мреже Београда на води.

Naštimovaće semafore tek kad neko pogine na ovom ostrvu. Non stop je na desetine ljudi na njemu, bulevar se prelazi sa obaveznim čekanjem na polovini puta:

IMG_6322.jpeg

Uređenost života u Beogradu na vodi:

Kad su prodavali stanove, govorili su da je parking namenjen posetiocima stanara kao i zakupcima lokala. Nisu stavili rampe. Rezultat - svakog dana kao na slici.

"Beograd na vodi" ne reaguje na desetine mejlova stanara i već godinu dana odbija da postavi rampe, stubove i slično.

Svakog dana isto. Slikano danas.

#belgradewaterfront #eaglehills
35ba90b47104c0f2372ad8927338cfe7.jpg

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Mercedes parkiran na stazi kod pešačkog. Da li postoje parking mesta između ovog drveća?

...

Vidljivo dobre stvari:
...
- konstantna guzva na putevima obicno ukazuje na jaku ekonomiju

Баш си погодио, ево као потврда слика из Јубе, главног града Јужног Судана, земље са највишим БДП-ом пер капита, или ипак беше са најнижим:

pasted image 0.png

извор

Naštimovaće semafore tek kad neko pogine na ovom ostrvu. Non stop je na desetine ljudi na njemu, bulevar se prelazi sa obaveznim čekanjem na polovini puta:

Pogledajte prilog 184626
Uveče ljudi čekaju i na kolovozu. Cela traka je zauzeta... To je to najmodernije rešenje koje nikad nismo videli u životu a dao nam je bnv

Kad su prodavali stanove, govorili su da je parking namenjen posetiocima stanara kao i zakupcima lokala. Nisu stavili rampe. Rezultat - svakog dana kao na slici.

"Beograd na vodi" ne reaguje na desetine mejlova stanara i već godinu dana odbija da postavi rampe, stubove i slično.

Svakog dana isto. Slikano danas.

35ba90b47104c0f2372ad8927338cfe7.jpg

Pa druze, nisu jaja skupa (bar ne bi trebala biti za nekog ko zivi u BnW)
odatle se lagano dobacuje
(isti recept i za Kaldi)

Za BNV nema spasa.

Drzava ne funkcionise.

Grad ne funkcionise.

Stanari nisu neko ko ce postovati pravila, sta vise.

Stanari nisu neko ko ce se organizovati i protestovati ili imati neke gradjanske akcije.

Bez promene sistema i vlasti, borba je uzaludna. Sigurno ce komsije Djani i Baka Prase da stanu uz ProzetVrlinom i organizuju protest ili akciju neku protiv ovakvog parkiranja.

Pogledajte prilog 184626
A evo kako i osporavano Žarkovo to ima rešeno. Veće ostrvo, prelazi se cela ulica bez čekanja na pola puta. Čak i lokalni ruralci ne parkiraju na travi već kao pravi Beograđani na divlje u pešačkoj zoni:

IMG_6332.jpeg

Nakon mojih fotografija, "Beograd na vodi" je "rešio" problem tako što je postavio ovu raspalu plastičnu ogradu, koju pomera kako ko stigne.

Na slici: kamion "Gradske čistoće" vozi u rikverc i pokušava nekako da se probije do smećare u zgradi Aqua (levo).

"Beograd na vodi" ne reaguje već godinu dana na desetine mejlova stanara koji zahtevaju da se postave rampe i stubovi i tako zaštiti parking koji je namenjen gostima stanara i zakupcima lokala.

09fad4cedb21be912824a9974499f5a9.jpg

Gdje su im kancelarije ja bi im dolazio svaki dan da ih pitam za zdravlje

Када их оволико заболе за проблеме вас који сте куповином станова им финансирали странку, приватне џепове, љубавнице, љубавнике и ко зна шта све још, онда се више уопште не чудим за нас остале. Заиста је дошло задње време.

Ček, ĉek, impliciraš da je prava adresa za žalbe i reklamacije kupaca stanova u BNV-a beogradska kancelarija SNS-a?
То ми није била идеја али ти заиста није лош предлог. Мада, можда би требали да се жале директно тадашњем Председнику Владе, пошто је сувласник фирме ”Београд на води доо” заправо Влада Републике Србије (а не град Београд), а тадашњи Председник Владе је и лично најављивао отварање пројекта, рокове итд.

Nakon mojih fotografija, "Beograd na vodi" je "rešio" problem tako što je postavio ovu raspalu plastičnu ogradu, koju pomera kako ko stigne.

(Slikano malopre.)

"Beograd na vodi" ne reaguje već godinu dana na desetine mejlova stanara koji zahtevaju da se postave rampe i stubovi i tako zaštiti parking koji je namenjen gostima stanara i zakupcima lokala.

7ed26b882a8b267df23108fb1e6ce384.jpg

Na uglu Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Krasnova otvoren je rent-a-car. Nakon što je zakupac ZABETONIRAO žardinjeru za cveće i na nju postavio automobil, parkirao je još pet automobila po stazama za pešake.

"Beograd na vodi", kao ni upravnik zgrade kog je postavio "Beograd na vodi", ne reaguju, naravno.

Komunalna milicija ne postoji, očigledno.

Slikano danas. Tako stoji već 4 dana.

6696712aa0ba80da25a34dd607ab15fa.jpg
2c4cbb59154d8238ddb27c3364e7cf72.jpg

Na uglu Bulevara Vudroa Vilsona i Ulice Nikolaja Krasnova otvoren je rent-a-car.
Skoro sam cuo da je u bnv otvoren salon luksuznih vozila, da nije možda to to, a ne rent a car?

Da budem iskren meni ne bi smetalo da se u mojoj zgradi nalazi salon luksuznih vozila, pa makar ona bila izložena i ispred zgrade. Nije to salon privrednih vozila, kamiona, autobusa i slično, već nešto što je lepo za videti, a i stanari tih zgrada su ipak ciljna grupa za tu klasu vozila. ;)

Meni lično ne bi smetalo da se recimo OMR autosalon iz West mall-a prebaci kod mene u zgrade, šta više bilo bi mi drago

Skoro sam cuo da je u bnv otvoren salon luksuznih vozila, da nije možda to to, a ne rent a car?

Da budem iskren meni ne bi smetalo da se u mojoj zgradi nalazi salon luksuznih vozila, pa makar ona bila izložena i ispred zgrade. Nije to salon privrednih vozila, kamiona, autobusa i slično, već nešto što je lepo za videti, a i stanari tih zgrada su ipak ciljna grupa za tu klasu vozila. ;)

Meni lično ne bi smetalo da se recimo OMR autosalon iz West mall-a prebaci kod mene u zgrade, šta više bilo bi mi drago
ma samo gas
verovatno ti nece smetati ni ako ti taj zenu uzme (jer mu se moze), samo nek ide gaaaaaas - pa nije to neki gedzo zemljoradnik, ipak ce zenu da ti uzme vlasnik OMR salona
ne smeta ni @ProžetVrlinom (a tebi opet da porucim - JAJA) salon, ali mu (NORMALNO) smeta okupacija javne i zajednicke povrsine

Uređeni život pored reke - automobili izloženi po pešačkim stazama
Pa dobro, izloženi su, ne voze se na pešačkim stazama, pobogu.

Pa vi ste ciljna grupa za taj salon. Ne znam, to je isto kao da se žalite na prodavnocu Miele kuhinja ako bi izložili deo izložbenog asortimana u nekoj akcijskoj ponudi ispred radnje.

Razumem žalbe na parking i parkiranje na ulici, ali na salon apsolutno ne razumem zamerke. Mislim ko kupi stan u BNV, a intolerantan je na Mercedese G i S klase, Range-ove i sl. mislim da prosto nije izabrao dobru lokaciju.

Ja ponekad sednem i provozam se do dole samo da bi prosto uživao u tom Miami vajbu

Vrh