Da i dalje je useljen. Nerealna scena je da kopa bager a gospodin rom sedi lagano na metar od njega i pije kafuA ovaj apartman je još tu. Da li je i dalje useljen
I drvo i dalje radi debeli kad.
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Da i dalje je useljen. Nerealna scena je da kopa bager a gospodin rom sedi lagano na metar od njega i pije kafuA ovaj apartman je još tu. Da li je i dalje useljen
I drvo i dalje radi debeli kad.
Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk
Za ovo valja optužiti pristalice porodice Izetbegović.Ugažena trava, krive bandere, a sad i pregorela svetla...
Pritom uzimaju od svakog stana minimum 100e mesečno za održavanje...
Sent from my SM-S906B using Tapatalk
Samo što je Knez-Miletina na Starom gradu a ne na Vračaru.
svake godine kada idem na sajam knjige pesaka kroz taj potez, taj smrad me iznenadiDa li je neko primetio već nedeljama jako neprojatan miris da ne kažem smrad kroz ceo BNV? Neke odluke oko kolektora došle glave?
Poslednje dve godine na vlasti u BG je Vesić sredio onaj rukavac kod Ade (zbog prečestih kritika). Redovno su ga čistili.svake godine kada idem na sajam knjige pesaka kroz taj potez, taj smrad me iznenadi
Taj problem su nam rešili. Više neće biti ni sajma knjiga ni sajamskog kompleksa. U Surčinu ima sve da miriše.svake godine kada idem na sajam knjige pesaka kroz taj potez, taj smrad me iznenadi