Признај да си користио реч јарам, зато што је конструкција мостића из Турске. Бићемо опет под турским јармом, и трпети турскога зулума....jarmovi deluju kao privremeno rešenje....
Ксмет.
Признај да си користио реч јарам, зато што је конструкција мостића из Турске. Бићемо опет под турским јармом, и трпети турскога зулума....jarmovi deluju kao privremeno rešenje....
Каже се Космет...Признај да си користио реч јарам, зато што је конструкција мостића из Турске. Бићемо опет под турским јармом, и трпети турскога зулума.
Ксмет.
Ovo je neko organizivao u Londonu, Dablinu, Dubaju.
I ja mislim da ce biti na stubovima.Ja sam mislio da su ljudi sarkastični u vezi mostića al dobro. Koliko sam ja video sa prethodnih snimaka Mostogradnja je pobila gomilu stubova koji će izgleda da nose konstrukciju tako da teško da će biti kao na renderu.
Organizovano u Beogradu moguće, projektovano sigurno ne.Gresis. Organizovano je u Beogradu.
Занимљива ова шема као нека арабеска. Штета што ће једног дана преко тога проћи мост.
Занимљива ова шема као нека арабеска. Штета што ће једног дана преко тога проћи мост.
Organizovano u Beogradu moguće, projektovano sigurno ne.
Sigurno nece biti u pitanju pravi luksuzni brendovi poput Loro Piana,Brunello Cuccineli,Hermes,Botega Veneta i slicni.Najverovatnije ce uglaviti neki Polo Ralph Lauren,Massimo Dutti,Tommy Hilfiger i njima slicni brendove.Nismo mi privlacno trziste za luksuzne brendove.Da li se zna koji brendovi dolaze? Ako nemaš informaciju iz prve ruke, jel imaš neki brend koji bi lično najviše voleo da vidiš?