Šta je novo?

Savski amfiteatar (Beograd na vodi)

Jesam li ja jedini koji se seća da je od samog početka BW priče bilo reči o pretvaranju starog železničkog mosta u pešački? Još od one prve, nerealne makete su stavljali restoranske kućice na most, i imali onaj poslovni centar na NBG obali. Ne razumem kako i zašto se neispunjeno obećanje od pre 8 godina odjednom pakuje i prodaje kao neko wow otkriće

Буквално је председник извртео слајдова старих рендера.

Jer srb glasači imaju pamćenje ko zlatna ribica
Jesam li ja jedini koji se seća da je od samog početka BW priče bilo reči o pretvaranju starog železničkog mosta u pešački? Još od one prve, nerealne makete su stavljali restoranske kućice na most, i imali onaj poslovni centar na NBG obali. Ne razumem kako i zašto se neispunjeno obećanje od pre 8 godina odjednom pakuje i prodaje kao neko wow otkriće

Ja se secam. Isto tako se secam kada je retardirani glumac podnosio prituzbe zavodu za spomenike, organizovao proteste da se slucajno most ne rusi i slicno. Na zalost imamo vlast koja zeli da svakom gradjaninu udovolji i nisu hteli da guraju to po cenu protesta. Strasno je koliko iritantnu opoziciju imamo. Kao da se trude da im ideje budu sto iritantnije.

Још када би то Мали Синиша знао, али није био ту код старог моста никада.

Da li je možda planirano probijanje ovkve ulice kao na slici dole (zeleno). Sada da bi se izaslo na autoput u pravcu Niša, a iz parkinga galerije, mora da se obiđe crveni krug. Ako se već diskutovalo o ovome, izvinjavam se, nisam našao.
Pogledajte prilog 169640
Ako bi se napravio prolaz pravo za drumska vozila kao zeleno, to je 3 umesto 2 faze signalnog plana jedine raskrsnice na petlji Mostar. To znači smanjivanje kapaciteta najnižeg sprata petlje za trećinu približno. Već decenijama se i sa postojećim vezama petlja zagušuje, a ovim se stvara još gore.

Bice, bice, nemoj brinuti, na sve se mislilo. U planu je izgradnja dzamije, najvece u Evropi, evo linka na vest

Како хумана визија БнВ. Кад ће да буде преправљен да изгледа овако? Је л’ за Експо?
1692012283530.jpeg

Na ovom renderu ima sve ono što ljudi (s pravom) kukaju da je pogrešno u BWu - različita visina zgrada oko kule da bude dinamičnija vizura. Manja spratnost uopšte tako da pogled ka gradu manje strada i da se kula istakne. Most koji fali između Starog savskog i Gazele. Arhitektura i namena objekata primereniji centru grada na obali. Da se razumemo, daleko od idealnog, ali bukvalno kamo lepe sreće da je ono gore BW koji smo dobili

Na ovom renderu ima sve ono što ljudi (s pravom) kukaju da je pogrešno u BWu - različita visina zgrada oko kule da bude dinamičnija vizura. Manja spratnost uopšte tako da pogled ka gradu manje strada i da se kula istakne. Most koji fali između Starog savskog i Gazele. Arhitektura i namena objekata primereniji centru grada na obali. Da se razumemo, daleko od idealnog, ali bukvalno kamo lepe sreće da je ono gore BW koji smo dobili
A tek onih rendera gde tramvaj staje ispred Galerije, gde je dominantno pešačka ulica pred Galerijom, vodoskoci u parku ispred zgrada koje ne liče na predgrađe Antalije... eh, to su bili dani

Па када је план подразумевао еутаназију железнице уместо да се интегрише у ново насеље плитким укопом у зони Савске улице.

Ништа конкретно у овом видеу нису рекли. Само врте кадрове несретне ложионице.

Odlicna je Viktorija!! Svaka cast!! Ajmo sad tu da imamo ceo red zavrsen za 3 god.

BW Viktorija, BW Residences, BW Terraces, BW Rivijera, Kula Beograd i Hotel Vida.

Bar je ovaj desni deo zgrade izbocen pa je malo drugacije od onih ruznih zgrada, nije savrseno, ali nije ni jezivo kao neke zgrade... Tako da sam u fazonu cuti dobro je, moglo je mnogo gore 😀

Kao plus bi dodao da ce imati 16 spratova. Hvala Bogu pa nisu opet stavili 22-23, mozda bar malo ispravi frizuru pod serpu. Kao veliki minus - necemo imati infiniti bazen koji je trebalo da se nalazi na krovu W hotela.

Bar je ovaj desni deo zgrade izbocen pa je malo drugacije od onih ruznih zgrada, nije savrseno, ali nije ni jezivo kao neke zgrade... Tako da sam u fazonu cuti dobro je, moglo je mnogo gore 😀

Taj izbocen deo je na W hotelu trebalo da ide sa suprotne strane, ali su verovatno shvatili da u izbocenom delu mogu mnogo skuplje prodati stanove ako bude gledao ka reci.

w.jpg

Vrh