WOW DraganeSt hvala ti na renderima. Da li je moguce da ce i ovo da podare Beogradu? Spomenik za sva vremena zasluzuju ako i ovo srede.
Koliko smo vremena protracili a da niko se nije setio decenijama ovo da sredi. Ocena za trud 10/10.
Podare Beogradu? Od kojih para?! A da, od naših i naše dece i naših unučića....
Šta bre da srede što se decenijama nije niko setio, pa decenijama je to bio najmanji prioritet jer su koliko-toliko vlasti bile rezumne, iako nesposobne kao i ova. Mnogo će u životu da mi pomogne zeleni most, kad mi treba dva sata da stignem do njega. I to mogu da biram da li dva sata u kolima ili dva sata u prevozu gde ću da kolabiram dok stignem. A sve kroz uličice iz doba kralja Petra jer ni jedno proširenje ni nastavak ulica koji su i planovima već više od pola veka nije urađeno. Ništa! Gungula sebi pravi četiri trake, a ostale ko je....
Evo spiska koji ću ponavljati s vremena na vreme, naročito kad pročitam neku takvu glupost:
- metro još nije počeo da se kopa
- bulevar Patrijarha Pavla (čak i kad završe ovu fazu, treba i treću fazu da bi bio kompletan)
- UMP od Hipodroma, preko Autokomande do Bogoslovije
- SMT od Pere Velimirovića, preko Borske do Banjice, nadvožnjak Braće Jerković i spajanje sa autoputem
- Most preko Ade Huje
- Novi tramvajski most
- Tunel ispod Terazija
- Proširenje i nastavak Dunavske kroz luku
- Dva koloseka i železnička stanica kod Karaburme
- Renoviranje Pančevca
- Proširivanje Makenzijeve i Cara Nikolaja
- Pomeranje Žičke
- Proširivanje Južnog bulevara, pomeranje i proširivanje Gospodara Vučića kod FK Obilić, proširenje do Bulevara i nastavak do Čingrijine, odnosno Dimitrija Tucovića
- Proširivanje bulevara bar do ukrštanja sa SMTom
- Nastavak Bulevara Peka Dapčevića do Dušanovca i novi nadvožnjak na Dušanovcu.
I to je samo ono što mi sad pada na pamet, a sve je milion puta veći prioritet od BNVa, a naročito od saksija na mostiću.