Dzigi Bau
Advanced
- Učlanjen(a)
- 25.05.2018.
- Pohvaljen
- 12.104
Jao sto je dobro. Zna li neko posto je m2? Hoce li biti ovo samo hotel ili hotel + stanovi?
Jao sto je dobro. Zna li neko posto je m2? Hoce li biti ovo samo hotel ili hotel + stanovi?
Niko ne može da veruje da je neko uspeo ovakvo nešto da izgradi, svi se čudimo.Odlican je vibe a svakako nevidjeno nesto do sada. Ne moze da veruje da je neko uspeo ovako nesto da izgradi.
Ma kad bi ovi iz BW uplatili reklamnu kampanju na N1 druga bi se pesma pevalaMene samo interesuje sta bi se desilo
u medijima u Srb da se ovo desi u nekoj od zgrada u BNV?
Al posto je novogradnja (zgrada) u San Dijegu u Kaliforniji onda nista.
Osecam da bi N1 doziveo vrhunac.
Svaki medij bi doživeo vrhunac, ali simptomatska opsesija sa N1 naravno dosta govori.Mene samo interesuje sta bi se desilo
u medijima u Srb da se ovo desi u nekoj od zgrada u BNV?
Al posto je novogradnja (zgrada) u San Dijegu u Kaliforniji onda nista.
Osecam da bi N1 doziveo vrhunac.
Pošto oni ne mogu da veruju, ja bih baš voleo da ti poverujem, pa bih te molio da mi nađeš neke komparativne primere ovakve savremene arhitekture i urbanizma izgrađene u poslednjih nekoliko godina, da mi bude jasno koje su to svetske zemlje i koji su to svetski gradovi koji toliko kaskaju za nama, a posebno ko su ti koji su za ovih gotovo 10 godina ove senzacije i neverice od postavljanja najnovijih svetskih trendova nevešto probali da iskopiraju unikatnost ovog nedokučivog stila.Ja cu ti prevesti. Odlican je vibe a svakako nevidjeno nesto do sada. Ne moze da veruje da je neko uspeo ovako nesto da izgradi.
Ono sto je smor ispadose i Rumuni manji hejteri od nasih koji se mrdnuli nisu iz Srbije
Da se smoris.
Pa izvini kako da ti nadjem kad su svi ostali jedno razdoblje iza nas. Kao kada bi rekao da ti nadjem nekoga ko je izmislio struju pre nas!?? Nebuloza.
Ali imaju neki pokusaji ali niko nema bas tako dobro. Katar, Dubai pa evo i Majami je dosta fotogenican ali su oni bas …..
Pošto sam proveo duže vremena U Kijevu, mogu reći da sve ove zgrade liče na novogradnju u Kijevu ili verovatno i u Moskvi.
Ovakav tip zgrada se mogu videti svugde. Evo neki primer
A pa ovo ti je ideal i vlažan san mnogih na forumu. Čak i onih koji nisu SNS.Pogledajte prilog 167810
Da se nadamo da im neće pamet pasti da ovakve zgrade prave
"Svi ostali" i "neki pokušaji" mi ne govori ama baš ništa... Molim te za konkretnu komparativnu analizu kako bih uspeo da razumem.Pa izvini kako da ti nadjem kad su svi ostali jedno razdoblje iza nas. Kao kada bi rekao da ti nadjem nekoga ko je izmislio struju pre nas!?? Nebuloza.
Ali imaju neki pokusaji ali niko nema bas tako dobro. Katar, Dubai pa evo i Majami je dosta fotogenican ali su oni bas …..0